Publikováno Červen 5, 201213 r Dne 3.6.2012 mi byla odcizena škoda fabia 1.9 Tdi - tmavě zelená metal. Přes noc v Ostravě - Zábřehu, Pískové Doly. Zelená metalíza, černá kapota, přední nárazník RS s denním svícením, zahlazené páté dveře s velkým spoilerem, černá okna, žluté brzdové třmeny a 16 Alu RSW s Pirelli popisem na pneu. Za jakékoliv info o tomto voze, nebo náhradních dílech mi můžete volat na tel: 739491758. Mockrát děkuji.
Červen 5, 201213 r Ahoj to ti bylo ukradene z parkoviste na dolní? bo vim ze tady stavala...je to pekna fabca skoda ji . Mela nejake zabezpeceni? snad se najde
Červen 5, 201213 r Taky jsem z OVY ....budu se pozorně dívat!!! Pevné nervy a přeji ať se v pořádku najde ....
Červen 6, 201213 r Příteli okřídleného šípu, to je smutné. Další Ostravák bez auta. Také se opohlédnu. Radek.
Červen 11, 201213 r Autor jj stávala pod barákem na Dolní, přímo pod lampu, ale ani to je neodradilo. Zabezpečení bohužel jenom origo, takže to měli asi vyčíhlé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.