Metabolic Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Potřeboval bych poradit s mým velkým, nepochopitelným problémem. Z ničeho nic mi přestala fungovat elektronika ve dveřích za řidičem. Nefunguje el. stahování oken, repráček, kontrolka na tlačítku pro stahování okna a samozřejmě centrál u daných. Nejhorší na tom je, že zámek na dveřích se jakým si způsobem zablokoval a dveře prostě nejdou otevřít. Tapecírunk na dveřích jsem po dlouhém boji sundal a začal jsem se drbat se zámkem. Ale skončil jsem neúspěšně. Zobáček zámku je zasekly v objímce, která je jako kdyby na blatníku. Přístup tam není skoro žádný. Mám Octavii 1,6 , rok výroby je 1997. Doufám, že se najde nějáký v oboru znalý a pomůže mi s mým problémem. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 No pohledej tady na foru je tu zcela jistě někde návod . Zkus napřed na dveře zvnějšku zabouchat pěstí Nedělal jsi neco z klikou? Pokud by bylo moc napnuté lanko co jde ze zámku do vnější kliky tak to je ten problém.mockrát se tu na foru řešil tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spritetom Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Ohledně toho zámku ti neporadím, zadní dveře jsem rozebrané nikdy neměl. Ale u dveří řidiče jsem řešil s elektrikou stejný problém, kdy buď něšlo absolutně nic a nebo šlo vše. U mě to způsoboval poškozený kabel na kostru, který jsem vyměnil a od té doby mám po problémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.