Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, potřeboval bych vaší radu.Už se mi nekolikkrát stalo, že když dva nebo tři dny prší za sebou pořádně, tak se moje felcka stane nepojízdnou , vytopené pojistky vodou , molitan nebo pěna nad pojistkami úplně promočená.Chtěl bych vědět , jestli se voda dostane přes prostor u motor okolo baterie.Vždy když se to stane baterie je úplně mrtvá nesvítí ani hodiny. Nejsem nějaký expert přes auta, ale myslím si tím že jsou vytopené pojistky vznikne vodivý spoj a tím se baterka vybije.Nevím si rady,hledal jsem to tady na forku a nic jsem nenašel,tak pokud se opakuju a už tu něco takového bylo omlouvám se.Díky za rady :)

Nateče ti do auta přes čelní sklo,vyměň těsnění čelního skla a oprav korozi pod gumou.

Taky bych to viděl na čelní sklo, ale myslím, že mě tam zatíkalo když dost pršelo i foukalo střešním okýnkem, sice ne k pojistkám, ale u řidiče.(Jen pokud máš střešní okno, za podívání nic nedáš). :kol-135:

velmi známý problém, pokud bude koroze pod gumou tak se můž stát že sklo s novou gumou nebude kam vrátit, já to řešil vyplněním mezery pod gumou z vrchní části a boků silikonem, nebo vystříkání přes hadičku rezistinem ve spreji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.