Publikováno Červen 6, 201213 r Zdravím, potřeboval bych vaší radu.Už se mi nekolikkrát stalo, že když dva nebo tři dny prší za sebou pořádně, tak se moje felcka stane nepojízdnou , vytopené pojistky vodou , molitan nebo pěna nad pojistkami úplně promočená.Chtěl bych vědět , jestli se voda dostane přes prostor u motor okolo baterie.Vždy když se to stane baterie je úplně mrtvá nesvítí ani hodiny. Nejsem nějaký expert přes auta, ale myslím si tím že jsou vytopené pojistky vznikne vodivý spoj a tím se baterka vybije.Nevím si rady,hledal jsem to tady na forku a nic jsem nenašel,tak pokud se opakuju a už tu něco takového bylo omlouvám se.Díky za rady
Červen 6, 201213 r Nateče ti do auta přes čelní sklo,vyměň těsnění čelního skla a oprav korozi pod gumou.
Červen 6, 201213 r Taky bych to viděl na čelní sklo, ale myslím, že mě tam zatíkalo když dost pršelo i foukalo střešním okýnkem, sice ne k pojistkám, ale u řidiče.(Jen pokud máš střešní okno, za podívání nic nedáš).
Červen 7, 201213 r velmi známý problém, pokud bude koroze pod gumou tak se můž stát že sklo s novou gumou nebude kam vrátit, já to řešil vyplněním mezery pod gumou z vrchní části a boků silikonem, nebo vystříkání přes hadičku rezistinem ve spreji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.