Luva Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Zdravím, potřeboval bych vaší radu.Už se mi nekolikkrát stalo, že když dva nebo tři dny prší za sebou pořádně, tak se moje felcka stane nepojízdnou , vytopené pojistky vodou , molitan nebo pěna nad pojistkami úplně promočená.Chtěl bych vědět , jestli se voda dostane přes prostor u motor okolo baterie.Vždy když se to stane baterie je úplně mrtvá nesvítí ani hodiny. Nejsem nějaký expert přes auta, ale myslím si tím že jsou vytopené pojistky vznikne vodivý spoj a tím se baterka vybije.Nevím si rady,hledal jsem to tady na forku a nic jsem nenašel,tak pokud se opakuju a už tu něco takového bylo omlouvám se.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sturgeon Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Nateče ti do auta přes čelní sklo,vyměň těsnění čelního skla a oprav korozi pod gumou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Taky bych to viděl na čelní sklo, ale myslím, že mě tam zatíkalo když dost pršelo i foukalo střešním okýnkem, sice ne k pojistkám, ale u řidiče.(Jen pokud máš střešní okno, za podívání nic nedáš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 velmi známý problém, pokud bude koroze pod gumou tak se můž stát že sklo s novou gumou nebude kam vrátit, já to řešil vyplněním mezery pod gumou z vrchní části a boků silikonem, nebo vystříkání přes hadičku rezistinem ve spreji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.