MacTukahan Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Stala sa mi taka nemila vec. Z nicoho nic mi nesiel strcit kluc do mojej feldy (rocnik 2000). Po chvilke namahy som ho tam dal, ale otocit s nim islo tazsie ako klasicky. Potom ale den-dva siel normalne a potom zase nesiel vopchat,ale uz ani do polky. Tak som pozrel ci tam nie je nejaka spina. S pinzetou som vybral volaky pliesok asi 10x3x2 mm velky. Kluc isiel vopachat az skoro dokonca, ale neslo nim otocit. Tak som skusal a skusal a tak za hodinku sa mi podarilo ho tam strcit a nastartovat. Teraz mam klucik vo vnutri a bojim sa ho vytiahnut. Otazky su : 1. Musim vymenit celu spinaciu skrinku? 2. Co vymena obnasa? 3. Co to cca stoji? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Treba vymenit spinacku + nakodovat immobilizer. Tu mas spinacku za 10e a je z TRNAVY. link: http://auto.bazos.sk/inzerat/16025717/skoda-felicia-spinackakluc.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 (editace) Proč kódovat imobilizér?Nová spínačka se dá předělat na stávající klíč.Krom toho, že není třeba kódovat immo, zůstane mu tak i nadále jeden klíč na celé auto. Editováno: 8. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 WOJNAR: Nie kazdy vie prisposobit spinacku na povodny kluc . Proto to KODOVANIE IMMA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Ne každý umí kódovat immo. Proto zajde do klíční služby a odborník mu spínačku předělá. Nehledě na bonus: Pořád jeden klíč k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Ani kazda klucova sluzba nevie prisposobit spinacku na povodny kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacTukahan Vloženo 8. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Wojnar cize mam kupit nieco taketo? http://www.lacneautodiely.sk/felicia/spodok-spinacej-skrinky-felicia-142/ potom pojdem do klucovej sluzby s klucom prerobi mi to a potom zajdem za mechanikom a vymeni mi to? Nevadi, ze mam ten novsi kluc od felicie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 (editace) Potrebujes NOVU FABKU-VLOZKU aj s klucom. LINK som ti poslal hore. Ten tvoj link je na elektricku cast spinacky-orech. POTREBUJES KOMPLET. Pozri link: http://www.lacneautodiely.sk/felicia/spinacia-skrinka-felicia-st-294/ Editováno: 8. Červen 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacTukahan Vloženo 8. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Ale to je stara spinacka to nevadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 (editace) Ani kazda klucova sluzba nevie prisposobit spinacku na povodny kluc. V tom případě to není klíčová služba, ale babráci. @MacTuhakan: Samozřejmě, že vadí. To byl jen ilustrační příklad, pokud máš novou, jako že máš novou, tak potřebuješ prostě tento díl, ale nový typ klíče. Editováno: 8. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacTukahan Vloženo 8. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Cize kupim toto http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6u0905851c-zamok-riadenie-m98-felicia.html dam to v klucej sluzbe upravit na moj kluc a nainstalujem? A pojde to s mojimi starymi klucami. Chapem spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Zdarec, můžeš to udělat tímto způsobem anebo zajít do Škodovky a podle vin auta si objednáš zámek a oni ho dodají bez klíče upravený už na tvůj klíč. Cenově to vyjde přibližně stejně. Akorát to trvá Škodovce asi týden. Výměnu zámku zvládneš sám, potřebuješ akorát vrtačku pro odvrtání šroubu, pár klíčů a křížový šroubovák. Sundáš volant, jedním šroubkem sundáš spodní kryt volantu a povolíš čtyři šrouby, co drží řídící tyč. Pak to celé svěsíš, ale dávej si pozor, ať neutrhneš káblík od imobilizéru. Odpojíš vodiče od spínačky a odvrtáš zalomený šroub. Součástí nového zámku je i šroub. Když ho budeš dotahovat, tak mu ukroutíš hlavu. Postup na složení je opačný. Při tomto úkonu se imobilizér NEKÓDUJE. Čus-bus, Felicius! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 (editace) .... Akorát to trvá Škodovce asi týden.... Což vůbec nahraje roli, páč ani v klíční službě to nebude napočkání. Tento způsob je ještě lepší v tom, že dostaneš zámek, který bude už skládán přesně na Tvůj klíč. Prostě už to nikdo nebude zas rozebírat a přestavovat. Cena bude jen jedna. Jinak za zámek a za přestavbu. Akorát si musíš v okamžiku objednávání být jist, že zámek je původní, že ho nikdy v průběhu života Feldy už neměnil za jinou sadu. A ne jako já, když jsem si po koupi auta v bazaru nechal podle VIN udělat druhý klíč a po odchodu z prodejny jsem asi týden nespal, páč jsem absolutně nevěděl zda jsou zámky původní. A už jsem se viděl jak dávám další tři stovky za planžetu a vybroušení. Alespoň jsem si tak ověřil, že jsou. Něco jiného ovšem je, když si seženeš starší, ale dobrý zámek za pivo. Editováno: 11. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 jak jsi dopadnul se spínačkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tabko Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Ja som mal v zime ten istý problém, najprv som myslel že je zamrznutá spínacia nakolko som mal zamrznuté vsetky zámky..No ani po po otepleni som nemohol pretocit kluc..Kedze som mal auto v praci tak natvrdo flexa a odrezany zamok volantu..Kupil som spinacu z Favoritu, stala ma 3 eur aj s klucami, za original kluce chceli 80E..To len pre tych co nechcu investovat do feldy peniaze..Immobilizer porieseny s pridrotovaným klucom, odvtedy 3 roky bez problemov..Minule som len tak zo srandy skusil tu staru spinacu a funguje..slak ma isiel trafit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guide20 Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 mal som podobny problem asi pred mesiacom. Tiez som si myslel ze bude treba menit zamok, imm atd, ale nakoniec stacilo vymenit len tu spinaciu skrinku (orech) a je to OK. Stala myslim nejakych 6eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.