Přejít na obsah

Nejde stčiť kľúč do spínačky


MacTukahan

Doporučené příspěvky

Stala sa mi taka nemila vec. Z nicoho nic mi nesiel strcit kluc do mojej feldy (rocnik 2000). Po chvilke namahy som ho tam dal, ale otocit s nim islo tazsie ako klasicky. Potom ale den-dva siel normalne a potom zase nesiel vopchat,ale uz ani do polky. Tak som pozrel ci tam nie je nejaka spina. S pinzetou som vybral volaky pliesok asi 10x3x2 mm velky. Kluc isiel vopachat az skoro dokonca, ale neslo nim otocit. Tak som skusal a skusal a tak za hodinku sa mi podarilo ho tam strcit a nastartovat. Teraz mam klucik vo vnutri a bojim sa ho vytiahnut.

Otazky su : 1. Musim vymenit celu spinaciu skrinku?

2. Co vymena obnasa?

3. Co to cca stoji?

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-47::kol-24: Ani kazda klucova sluzba nevie prisposobit spinacku na povodny kluc. :kol-31:

V tom případě to není klíčová služba, ale babráci.

@MacTuhakan:

Samozřejmě, že vadí.

To byl jen ilustrační příklad, pokud máš novou, jako že máš novou, tak potřebuješ prostě tento díl, ale nový typ klíče.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, můžeš to udělat tímto způsobem anebo zajít do Škodovky a podle vin auta si objednáš zámek a oni ho dodají bez klíče upravený už na tvůj klíč. Cenově to vyjde přibližně stejně. Akorát to trvá Škodovce asi týden. Výměnu zámku zvládneš sám, potřebuješ akorát vrtačku pro odvrtání šroubu, pár klíčů a křížový šroubovák. Sundáš volant, jedním šroubkem sundáš spodní kryt volantu a povolíš čtyři šrouby, co drží řídící tyč. Pak to celé svěsíš, ale dávej si pozor, ať neutrhneš káblík od imobilizéru. Odpojíš vodiče od spínačky a odvrtáš zalomený šroub. Součástí nového zámku je i šroub. Když ho budeš dotahovat, tak mu ukroutíš hlavu. Postup na složení je opačný. Při tomto úkonu se imobilizér NEKÓDUJE. Čus-bus, Felicius! :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... Akorát to trvá Škodovce asi týden....

Což vůbec nahraje roli, páč ani v klíční službě to nebude napočkání.

Tento způsob je ještě lepší v tom, že dostaneš zámek, který bude už skládán přesně na Tvůj klíč. Prostě už to nikdo nebude zas rozebírat a přestavovat. Cena bude jen jedna. Jinak za zámek a za přestavbu.

Akorát si musíš v okamžiku objednávání být jist, že zámek je původní, že ho nikdy v průběhu života Feldy už neměnil za jinou sadu.

A ne jako já, když jsem si po koupi auta v bazaru nechal podle VIN udělat druhý klíč a po odchodu z prodejny jsem asi týden nespal, páč jsem absolutně nevěděl zda jsou zámky původní. A už jsem se viděl jak dávám další tři stovky za planžetu a vybroušení.

Alespoň jsem si tak ověřil, že jsou.

Něco jiného ovšem je, když si seženeš starší, ale dobrý zámek za pivo.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Ja som mal v zime ten istý problém, najprv som myslel že je zamrznutá spínacia nakolko som mal zamrznuté vsetky zámky..No ani po po otepleni som nemohol pretocit kluc..Kedze som mal auto v praci tak natvrdo flexa a odrezany zamok volantu..Kupil som spinacu z Favoritu, stala ma 3 eur aj s klucami, za original kluce chceli 80E..To len pre tych co nechcu investovat do feldy peniaze..Immobilizer porieseny s pridrotovaným klucom, odvtedy 3 roky bez problemov..Minule som len tak zo srandy skusil tu staru spinacu a funguje..slak ma isiel trafit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...