Publikováno Červen 9, 201213 r Zdravím. Mám Fabii 1.4 16V 55kw a nyní jsem s ní byl na emisích a technické. Když sem auto přivezl domů a zajel s ním do garáže tak potom co jsem vylezl z auta a přišel k předku auta byl cítit smrad od motoru jako by se něco pálilo. Zvedl jsem haupnu a prohlídnul celý motor a nic sem nenašel. Všechny kapaliny jsou doplněny jak maj být. Druhý den sem jel s autem tak 10 km a po zajetí do garáže zase ten samí smrad. Je to jen vepředu. Před technickou nic cítit nebylo. Nevíte někdo co by to mohlo být. Díky za radu.
Červen 10, 201213 r Pokud to smrdí jako pálící se bakelit, pak něco podobného mě už postihlo. Během týdne se z toho vyklubala propálená civka u jednoho válce, rozsvítila se kontrolka, motor spadl do nouzového režimu a pak už nešel ani natočit. Cívka se musela vyměnit. Mám stejnou motorizaci, motor BKY. Jabara
Červen 10, 201213 r Ano i to je možné. Svého času se mě to stalo také,kód motoru BBZ. Odtavila se hlava té cívky od kovového nástavce. Stalo se to za jízdy,rozsvítila se kontrolka elektroniky motoru,šlo to na tři válce a dokonce šel dým z pod krytu motoru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.