Prosinec 18, 201410 r Tak to jsme se nepochopili Každopádně určitě to pomůže domácím kutilům, já jsem se už domluvil se Stringem I tak díky )
Prosinec 18, 201410 r radsi bych tam dal nejaky led pasek pres celou sirku takto to bude porad takovy bodovy osvetleni
Prosinec 19, 201410 r To ale bude svitit zbytecne moc. Pred tou LEDkou je jeste rozptylovaci plast, ktery zajisti, ze to az tak bodove neni. Ten plast je tam original. Pokud nekdo vynda popeknik a nahradi ho kobereckem, je potreba ten kus plastu z popelniku vycvaknout a zacvaknout ho do tela te cele schranky. ;-)
Prosinec 19, 201410 r tak zalezi jak silne diody v tom pasku pouzijes,daji se koupit aj slabe svitici,ten rozptylovac stejne moc nefunfuje
Prosinec 20, 201410 r Podle me funguje dobre. Mam tam LEDku, ktera sviti hodne do siroka, myslim ze 120°. Takze to mozna dost pomuze... Je ale pravda, ze to nejak extra intenzivne nesviti. To mi ale vyhovuje. ;-)
Únor 21, 201510 r Mohl by mi někdo poradit, kdybych chtěl tu diodu modrou ? Jaký odpor atp koupit Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.