Alexandr.UL Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Přibržďuje mi bubnová brzda na felicii hatchback 1.3 MPI 50 kW. Problém nastal po výměně čelistí.Ruční brzdu jsem povolil.Nic se nezlepšilo.Kolo se otáčí,ale ztuha a hřeje se.Kamarád říkal že je to normální,po pár km se to sjede a vše bude ok.Já ale řikám,co když se mi po pár km zkroutí buben?Jinak při jízdě to znát není. Děkují :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 může to tak být, určitě jsi celý mechanismus pořádně vyčistil, může být kouslý samostav nebo přidřené prasátko já bych ho při výměně čelistí vždy vyměnil, zkus ještě shodit buben a vše prohlédnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Zdarec, Sašo! Taky jsem si dělal loni zadní brzdy. Měnil jsem trubky, hadice, prasátka, obložení, samostavy a bubny. Jakmile jsem to složil, vše bylo O.K., kola studená. Druhý den jsem stál do kopce a použil ručku. Přijedu ke garáži, sáhnu na kola a levé zadní úplně horké. Tak jsem to znova rozebral a zjistil, že zůstalo viset lanko ruční brzdy. A to byl celý kámen úrazu. Sice píšeš, že máš ručku povolenou, ale nepíšeš, jestli máš dole rukojeť ruční brzdy anebo odpojená lanka. Takže ještě vyzkoušej, zda-li nemáš přidřené lanko ruční brzdy. Čus-bus, Felicius! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexandr.UL Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 stačilo rozhejbat samostav,už vše je ok,děkuji za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.