JiVi Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Ahoj, byl jsem na evidencni kontrole a technik nenasel tyrazeny typ motoru (1.2 HTP 51kW model 10/2011). Nasel pouze samolepici stitek, kde bylo vyznaceno CGP a cislo, pritom v technicaku je CGPA. Mavnul nad tim rukou, ale je divny, ze u takhle beznyho auta toto nenasel. Poradite, kde by mel byt typ vyrazen?(v navodu o tom informace neni) Diky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Sorry, blbá odpověď. Editováno: 1. Duben 2013, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Vedla silikonoveho hrotu je vyrazene čisklo a kod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 diky, ale tohle tam neni, cislo je jen na papirovych stitkach, kod je vyrazen nad spojkou vzadu ... v lete jsem byl na vymene oleje, tak jsem si to nechal ukazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.