Přejít na obsah

problem-rusenie FM signalu

Doporučené příspěvky

Ahojte! nestretol sa niekto s niecim podobnym?

povodna antena dosluzila a tak som zaobstaral novu calearo original na moje auto: http://www.saunika.sk/auto-anteny/anteny-calearo/calearo-stresna-antena-sklopna-vw---2711/

ide o antenu s fantomovym napajanim, takze som zakupil aj napajac.... po zapojeni vsetko pekne fungovalo, stanice hrali v poriadku... no ale dnes som zisitil ze:

ked zapnem radio /vypnute zapalovanie ale aj zapnute zapalovanie/ signal je cisty-radio hra cisto.... akonahle nastartujem po cca 10-15s sa signal vyrusi a zacne to ako keby "pulzovat" a v pozadi jemne pocut radio.... po vypnuti motora aj zapalovania toto rusenie neprestane....

skusal som ci na to nemaju vplyv spotrebice, ale nezavisi to od nich, ci je vetrak vypnuty alebo svetla... rusenie je stale po nastartovani a naslednom vypnuti.....

co to sposobuje a ako sa to da odstranit? dakujem za kazdu radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak bez fantomu to uz nehra vobec... ale poravdepodobne bude chyba v radiu, pretoze som to skusal zas a robi po chvilu po "zohriati" radia, vtedy to zacne chrcat a rusit.... robi to aj pri zapnutom aj vypnutom motore... a povymene radia, sice stareho ale funkcneho, bol signal stale cisty.....

Odkaz ke komentáři

vyzera ze ano, co ja by som absolutne nepovedal ze by to mohlo byt radiom...no ale vidis je to tak... zistoval som aj co by to mohlo byt a par ludi mi povedal ze to byva vacsinou studeny spoj na nejakom kondiku tak uvidime ci sa to bude dat urobit v domacich podmienkach... lebo az take zle to radio zas nieje :)

Odkaz ke komentáři

ano ano sak ak sa toto neopravi ina moznost nebude... s tymto som bol spokojnym ma to veci , ktore na predchadzajucom kenwoode neboli a ani zvuk nebol najhorsi... no uvid sa co a ako... ked tka bude nove :)

je to tento typ:

http://www.daciamodellen.nl/docs/div/watssound-ws-163b.pdf

a na svoju dobu to malo bluetooth, vystup sa sub., usb, mmc, vstup...

Editováno: , autor: juri23
Odkaz ke komentáři

Když rádio dělá co popisuješ, bývá to nejčestějí špatná kostra nebo špatná filtrace napájení.

Ve Tvém případě to bude pravděpodobně špatné někde v rádiu. Jak jsi psal výše, pravděpodobně nějaký ten studeňák.

Snad se Ti to podaří opravit.

Odkaz ke komentáři

...dal bych na radu PROCHY...jiné rádio...řešením problému ztratíš hodně času a k ničemu to nebude...pokud slevíš z výbavy tak NEW pořídíš za méně jak 80EUR.

Ale i s podobnou výbavou je nové...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/39-1-Autoradia/155-2-autoradia-s-Bluetooth/5/1660-JVC-X50BT

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Možná mám hloupou otázku, ale je možné použít fantomový zesilovač, když už mám anténu s aktivním zesilovačem LUXIII? Mám autorádio SONY, starší model a příjem některých stanic není nic moc. Ve firemním Opelu Astra ještě se starším SONY rádiem hrají opoznání lépe.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

ahoj, takze vraciam sa opat k mojmu problemu..... radio je nove SONY gtx450u... no ale pri skusani radio siganlu sa mi zda ze prijem je lepsi bez zapojeneho fantomoveho napajania teda urcite tam pocut menej chrapcenia... ale zas rozdiel ked signal chytam cez fantomove zapojenie tam mam zas pocit ze ten zvuk je o nieco "priestorovejsi" ale pocut tam viac chrapcania....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...