Červenec 11, 201213 r Jak se dá vyndat prerušovač_? Mám model 2001, přerušovač s trojúhelníkem.. Diki.
Červenec 12, 201213 r Úplně jednoduše. Třeba nožem podebereš a vycvakneš tu krytku kolem trojúhelníku a pak opatrně za samotný trojúhelnik vytáhneš celý přerušovač. Trochu Tě budou držet kabely, ale minimálně tolik aby ses dostal ke konektoru abys jej mohl odpojit, to vytáhneš.
Září 18, 201212 r Zdravim kluci , to co tady resite to je asi s origo alarmem co ? me to dela uplne to same i s tim jak Wojnar zkousel co to udela kdyz da blinkry atd ... a kdyz jedu tak za jizdy se to proste vetsinou vypnulo..ale ja mam ten problem co SMICIK , mam totiz alarm META tak ze ja to asi nebudu mit relatkem v Komfortce co ? , jeste mi nikdo nedokazal poradit a me ty blinkry zamrzaji celkem casto a ne na chvilu , jednou sem se s tim drb.l pul dne a nakonec sem musel odpojit baterku pres noc, rano uz to nesvitilo...tak musim zamykat klickem , muzete mi dat nejakou radu chlapci zlatííí
Září 18, 201212 r Radím Ti furt dokola. Dělá to "ekvivalent" stejného relátka které zajišťuje bliknutí v komfortce. Jenže ve Tvém případě je relé součásti METY.
Září 20, 201212 r Jasne , ja sem jen nevedel esi to bude v te krabicce co mam od alarmu v aute nebo to jde nejak pres Komfortku . myslis teda ze to bude v te cerne krabicce jo ? ja nasel nejake fotky toho alarmu ale nikde nemuzu najit nejake schema kde bych zjistil ten privod na blinkry tohle je ten alarm co mam ja : http://www.skoda-forum.cz/nahradni-dily-f20/uni-autoalarm-meta-bka-300-002-t339.html
Září 21, 201212 r tak sem se na to vcera dival a neuspel sem ... mel sem za to ze jednotku od alarmu mam za palubovkou z boku od spolujezdce a to je nejaka jina krabicka ... tak newim...je mozne ze by byla pod kapotou ? ani pod volantem sem ji nenasel ...
Červen 8, 201411 r me taky po zamknuti auta svitili porad smerovky... v komfortce jsem vypnul signalizaci zamknuti blinkrem a bylo po problemu... jen mi to porad vybiji baterku, klidovej odber 130mA... takze jsem se pustil do vymeny... cin odsatej ale kontakty porad nejsou volny, maj je zahnuty... ono i ten cin potreboval poradne nahrat... porad mi to nejde vyndat? slo vam to lehce ven nebo jste taky pouzili trosku hrube sily? nerad bych udelal neco desce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.