thomassko Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 tak ja dneska vezel 560kg obkladacek a este by se tam toho fura vesla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 express zboží do Anglie 250kg... Pohoda, ani to nebylo znat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 áááá to je morbidní.Srdce mi škube jak to vidím.Supe je mi jasné že to jinak nešlo ale je to brutál chlape :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 To víš, že mi to vadilo, přesně jak píšeš, nebyla jiná možnost Však na poslední fotce už je vidět vysavač a ty blbý piliny, co z toho byly jsou už pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 jak je na tom superb a kočarek?podvozek ke kočarku?... praktikuje nekdo tuhle variantu? jde to ? proste jde superb a dite dohromady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 jako jestli se do kufru vejde kočárek? Jeden, nebo dva? Musíš to upřesnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Jeden :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 tak ten se vejde určitě :-) Neměl by být problém dát ho i na dýlku - kufr je pak lépe využitelný. Každý kočárek se ale jinak skládá, takže podrovnosti je nutné zjišťovat s konkrétním typem. Nejhorší je podle mě ten korba podvozek zvlášť, ale to je na jiné téma. Jinak k dotazu, zda jde Superb a dítě dohromady? Moc ne. Superb jako většina současných aut na trhu se totiž nedá zevnitř umýt vapkou 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 praktikuju dítě a superb dohromady už dva roky a je to v pohodě, ale je fakt, že kočárek jsem výbíral dle složitelnosti, aby mi šel dobře do kufru, takže na malé dítě, je ideílní maxi cosi mura 3, to mám odzkoušené a pak jako golfáč máme quinny zap a taky pecka, ten je uplně mrňavej, je to nejskladnější kočárek, jinak je fakt že mechanik se mi smál, když žena byla těhotná a já kupoval superba, řikal něco o tom, že známej prodavá kdyžtak citygo, kdybych měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Cca. 160 sklínek, se nám to doma trochu nahrdomadilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) Příprava na Bystřičku, tak to má být! Ale na co vozit prázdné flašky? Editováno: 18. Září 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Jeli sme nakupovat do Alberta, tak sme to konečně vrátili, nevozím je tam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 ... každý máme na výplatu deset tisíc, k tomu měsíčně pětset za flašky a pořád nemůžem nějak vyjít 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Me se tam uplne vpohode do kufru veslo 35tis. ks naboju 9mm Problem nebyl velikost, ale vaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Milane to jsi chtěl v Práglu rozpoutat soukromou válku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Jinak mi se do superba v pohodě vešel Airman a to už je nálož 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.