Přejít na obsah

FACELIFTOVE BUDIKY v rocniku 2000

bluepatch

Doporučené příspěvky

Zdravim pratele, dalsi problem ze ktereho jsem zas velice nadsen. Moje koupe OKINA 81kw, rv.2000 ma dalsi velkou mouchu. Mam tam zrejme prendane budiky, ty hezci co maji dokola psany cifernik, ale v roce 2000 by jeste asi mely byt jen ty s cisly vodorovne a s cernym cifernikem..Na prvni pohled se mi zdalo ze funguje vsecko, pouze svitila kontrolka airbagu ktera nezhasla, myslel sem ze akorat smaznu chybu v jednotce airbagu - to jsem take udelal, jednotka airbagu naprosto bez chyb, pohodicka, ale kontrolka porad sviti..pripojim se k pristrojovce a chyb jak maku - nemuze komunikovat s airbagovou jednotkou, nemuze se pripojit k teplomeru venkovni teploty, a s jednotkou motoru. Imobilizer jsem nevidel nikdy svitit, ani probliknout a kdyz budiky uplne odpojim, tak auto stejne nastartuju..to bych rek ze by nemelo jit, ne? A jeste jedna vec, kdyz necham pusteny svetla a votevru dvere, tak zadna signalizace, ale to uz sem myslim nekde cetl ze se to pri zamene tehlech budiku deje.

Nevim zda jsou tyhle problemy projevem nekompatibilnich budiku, nebo projevem nejakejho kutila prede mnou, co se hrabal v kabelazi, proto bych chtel vedet, zda je toto normalni. diky za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...