bluepatch Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Zdravim pratele, dalsi problem ze ktereho jsem zas velice nadsen. Moje koupe OKINA 81kw, rv.2000 ma dalsi velkou mouchu. Mam tam zrejme prendane budiky, ty hezci co maji dokola psany cifernik, ale v roce 2000 by jeste asi mely byt jen ty s cisly vodorovne a s cernym cifernikem..Na prvni pohled se mi zdalo ze funguje vsecko, pouze svitila kontrolka airbagu ktera nezhasla, myslel sem ze akorat smaznu chybu v jednotce airbagu - to jsem take udelal, jednotka airbagu naprosto bez chyb, pohodicka, ale kontrolka porad sviti..pripojim se k pristrojovce a chyb jak maku - nemuze komunikovat s airbagovou jednotkou, nemuze se pripojit k teplomeru venkovni teploty, a s jednotkou motoru. Imobilizer jsem nevidel nikdy svitit, ani probliknout a kdyz budiky uplne odpojim, tak auto stejne nastartuju..to bych rek ze by nemelo jit, ne? A jeste jedna vec, kdyz necham pusteny svetla a votevru dvere, tak zadna signalizace, ale to uz sem myslim nekde cetl ze se to pri zamene tehlech budiku deje. Nevim zda jsou tyhle problemy projevem nekompatibilnich budiku, nebo projevem nejakejho kutila prede mnou, co se hrabal v kabelazi, proto bych chtel vedet, zda je toto normalni. diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 je to nekompatibilitou budiku, budiky jsou 3g komfortu, ale auto ne zde na foru je plno reseni jak na to (pridani can prevodniku z 2,5g na 3g, nebo predelani celeho zbytku auta na 3g) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluepatch Vloženo 27. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Nasmerujes me na vlakno? nevim co mam presne hledat..klicovy slova mi to nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Pokud bys chtěl mít klid s kontrolkou airbagu tak musíš dát canovou jednotku airbagu. Na dva airbagy mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluepatch Vloženo 2. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Potrebuju na 4, mam i v sedadlech..ale zas tu co nepotrebuju bych mohl prodat za podobne penize, ne? Takze by to snad nemusel byt ani takovy problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Není to tak jednoduché, vyměnit kus za kus, pokud vím, musí se přepinovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 No pokud máš čtyři tak jsou tam pod sedačkama čidla bočního nárazu a ta jsou sladěna přímo k ř.j. To nelze jen tak vyměnit musíš jako celek čidla + ř.j. V případě neCan a Can jednotky je třeba přepinovat 50pinovou svorkovnici na 75 pinovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.