Wranic Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 zdravim mam zamacklej zadni ostrikovac u kombika sice strika ale naprd.zajimalo by me jestli se da nejak z venku vytahnout abych tam neco nerozpojil nebo jestli musi jit ven i brzdove svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 vyndej světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 přesně tak, brzdové světlo ven....jinak jak ho máš zamáčklé? pokud ti jen stříká jinam, dá se pomocí jehly nasměrovat správně "kulička" s tryskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Přátelé odborníci. Po prvním mrazu mi nešel odstřikovač zadního okna. Včera jsem to vepředu a vzadu rozebral. Vyměnil jsem motorek v nádobce, vytáhl vzduch. filtr a juknul se, jestli je u svazku elektriky zapojená hadička, je OK. Vytáhl jsem 3 brzdové světlo, a z něj trisku a profouknul jsem ji, je OK. Dal jsem zpětný ventilek na hadičku u zadního brzdového a kompresorem jsem fouknul do hadičky. Na konci jsem tam udržel prst. Nikde se mi neobjevuje, že by to někde teklo. Můžete mi někdo poradit a nahrát nějaký obrázky, kde všude jsou spoje, kudy ta hadička vlastně vede a jestli ta hadička vede u stěračů pod plastovým krytem předního skla. Trochu to odstřikuje, ale je to jako zvadlej ocas :-) Děkuji všem za radu a pomoc. Doufám, že nebudu muset tahat novou hadičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ss.rambo Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Stejný problém mám i já... Ale zatím jsme to neřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Pánové a co mrazuvzdornost kapaliny ? Pokud v létě nepoužíváte zimní nemrznoucí směs ,tak to chce po jejím nalití prostříknout - jinak to zamrzá v systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Jenže to bych to neprofouknul kompresorem a bylo dost dlouho teplo aby to rozmrzlo. Mam tam kapalinu do -20 tak snad by neměla při -5 zamrznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 OK,mne to jen tak napadlo,jednu zimu mi to totiž takhle zamrzlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak vyřešeno. V kufru za levou kapsou byla povytažená hadička ve spoji. Mokrej koberec a práce na cca 20 min při rozdělávání a zadělávání kapsy a vše je jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ss.rambo Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Můžeš to prosím Tě trochu víc popsat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Když si stoupneš před zadek auta a otevřeš páté dveře tak nalevo za kobercem, z vrchu to drží plast co je v něm reprák, plast je přišroubovanej 3 vrutyOdmontit, sundat plast a odklonit koberec. Za ním je směsice drátů a hadička na odstřikovače, vše uchycené ke káře. Když se podíváš pořádně je tam spojka. Bohužel foto nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ss.rambo Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Dík, kouknu na to jestli to tam mám taky vyskočené nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Když si stoupneš před zadek auta a otevřeš páté dveře tak nalevo za kobercem, z vrchu to drží plast co je v něm reprák, plast je přišroubovanej 3 vrutyOdmontit, sundat plast a odklonit koberec. Za ním je směsice drátů a hadička na odstřikovače, vše uchycené ke káře. Když se podíváš pořádně je tam spojka. Bohužel foto nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.