Publikováno Červen 28, 201213 r zdravim mam zamacklej zadni ostrikovac u kombika sice strika ale naprd.zajimalo by me jestli se da nejak z venku vytahnout abych tam neco nerozpojil nebo jestli musi jit ven i brzdove svetlo
Červen 28, 201213 r přesně tak, brzdové světlo ven....jinak jak ho máš zamáčklé? pokud ti jen stříká jinam, dá se pomocí jehly nasměrovat správně "kulička" s tryskou
Únor 3, 201312 r Přátelé odborníci. Po prvním mrazu mi nešel odstřikovač zadního okna. Včera jsem to vepředu a vzadu rozebral. Vyměnil jsem motorek v nádobce, vytáhl vzduch. filtr a juknul se, jestli je u svazku elektriky zapojená hadička, je OK. Vytáhl jsem 3 brzdové světlo, a z něj trisku a profouknul jsem ji, je OK. Dal jsem zpětný ventilek na hadičku u zadního brzdového a kompresorem jsem fouknul do hadičky. Na konci jsem tam udržel prst. Nikde se mi neobjevuje, že by to někde teklo. Můžete mi někdo poradit a nahrát nějaký obrázky, kde všude jsou spoje, kudy ta hadička vlastně vede a jestli ta hadička vede u stěračů pod plastovým krytem předního skla. Trochu to odstřikuje, ale je to jako zvadlej ocas :-) Děkuji všem za radu a pomoc. Doufám, že nebudu muset tahat novou hadičku.
Únor 6, 201312 r Pánové a co mrazuvzdornost kapaliny ? Pokud v létě nepoužíváte zimní nemrznoucí směs ,tak to chce po jejím nalití prostříknout - jinak to zamrzá v systému.
Únor 10, 201312 r Jenže to bych to neprofouknul kompresorem a bylo dost dlouho teplo aby to rozmrzlo. Mam tam kapalinu do -20 tak snad by neměla při -5 zamrznout.
Únor 13, 201312 r Tak vyřešeno. V kufru za levou kapsou byla povytažená hadička ve spoji. Mokrej koberec a práce na cca 20 min při rozdělávání a zadělávání kapsy a vše je jak má.
Únor 20, 201312 r Když si stoupneš před zadek auta a otevřeš páté dveře tak nalevo za kobercem, z vrchu to drží plast co je v něm reprák, plast je přišroubovanej 3 vrutyOdmontit, sundat plast a odklonit koberec. Za ním je směsice drátů a hadička na odstřikovače, vše uchycené ke káře. Když se podíváš pořádně je tam spojka. Bohužel foto nemám.
Únor 22, 201312 r Když si stoupneš před zadek auta a otevřeš páté dveře tak nalevo za kobercem, z vrchu to drží plast co je v něm reprák, plast je přišroubovanej 3 vrutyOdmontit, sundat plast a odklonit koberec. Za ním je směsice drátů a hadička na odstřikovače, vše uchycené ke káře. Když se podíváš pořádně je tam spojka. Bohužel foto nemám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.