Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim mam zamacklej zadni ostrikovac u kombika sice strika ale naprd.zajimalo by me jestli se da nejak z venku vytahnout abych tam neco nerozpojil nebo jestli musi jit ven i brzdove svetlo

Vloženo

přesně tak, brzdové světlo ven....jinak jak ho máš zamáčklé? pokud ti jen stříká jinam, dá se pomocí jehly nasměrovat správně "kulička" s tryskou

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Přátelé odborníci.

Po prvním mrazu mi nešel odstřikovač zadního okna. Včera jsem to vepředu a vzadu rozebral. Vyměnil jsem motorek v nádobce, vytáhl vzduch. filtr a juknul se, jestli je u svazku elektriky zapojená hadička, je OK. Vytáhl jsem 3 brzdové světlo, a z něj trisku a profouknul jsem ji, je OK. Dal jsem zpětný ventilek na hadičku u zadního brzdového a kompresorem jsem fouknul do hadičky. Na konci jsem tam udržel prst.

Nikde se mi neobjevuje, že by to někde teklo. Můžete mi někdo poradit a nahrát nějaký obrázky, kde všude jsou spoje, kudy ta hadička vlastně vede a jestli ta hadička vede u stěračů pod plastovým krytem předního skla. Trochu to odstřikuje, ale je to jako zvadlej ocas :-) Děkuji všem za radu a pomoc.

Doufám, že nebudu muset tahat novou hadičku.

Vloženo

Pánové a co mrazuvzdornost kapaliny ? Pokud v létě nepoužíváte zimní nemrznoucí směs ,tak to chce po jejím nalití prostříknout - jinak to zamrzá v systému.

Vloženo

Tak vyřešeno.

V kufru za levou kapsou byla povytažená hadička ve spoji. Mokrej koberec a práce na cca 20 min při rozdělávání a zadělávání kapsy a vše je jak má. :kol-47:

Vloženo

Když si stoupneš před zadek auta a otevřeš páté dveře tak nalevo za kobercem, z vrchu to drží plast co je v něm reprák, plast je přišroubovanej 3 vrutyOdmontit, sundat plast a odklonit koberec. Za ním je směsice drátů a hadička na odstřikovače, vše uchycené ke káře. Když se podíváš pořádně je tam spojka.

Bohužel foto nemám.

Vloženo

post-24741-0-85614900-1361517451_thumb.j

Když si stoupneš před zadek auta a otevřeš páté dveře tak nalevo za kobercem, z vrchu to drží plast co je v něm reprák, plast je přišroubovanej 3 vrutyOdmontit, sundat plast a odklonit koberec. Za ním je směsice drátů a hadička na odstřikovače, vše uchycené ke káře. Když se podíváš pořádně je tam spojka.

Bohužel foto nemám.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...