jozzi Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 maš to tam ... kurna , kdy to bylo ,ale pamatuju si že naše to kdysi vyhralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 díky moc, hlasy uvidíš pouze když pošleš SMS za 20Kč, pak pošleš jakoby 30 hlasů a vrátí ti to aktuální stav. Jinak toto je aktuální tablo mé dcery a maturitní ples nás čeká next pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak ten si pamatuju do jiste hodiny pak nic , jedine snad to že to bylo 5 prosince a 6teho jsem dělal dětem mikulaše , pryže ze mně šel větši strah jak z čerta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak jsem poslal SMS a před chvílí bylo 724 hlasů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 to mi vykládej, my teda za totáče měli maturitňák až po maturitě a to jsem se tam tak zhulákal z myslivce, že se mu doreď nemůžu podívat do tváře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 tak to jsem stejny připad, jak už jsme s klukama odmaturovali tak jsme tyden slavili a myslivce už nikdy , toho nemužu ani vidět a stači že jen projdu kolem regalu kde stoji tak se mi děla tak nějak šoufl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 máš to tam ...príjemnú zábavu v piatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Taky jsem hlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 díky , klidně můžete i znovu ... každý hlas dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 máš to zduplované ..aké je skóre?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) Maturiťák v Šakalowě mi ani nepřipomínejte, tam se ožrali snad včetně třídní úplně všichni. Já to naštěstí zabalil dost zavčasu, ještě než se všecko co jsem do tý doby splácal dohodlo, že se na ten mejdan musí ještě jednou podívat - a šel si zabalit na intrák, bo jsem druhej den ráno odjížděl domů. Takže sice značně unaven, ale odjel jsem - což se nepodařilo mnohým ze spolužáků, kteří museli býti na intrák dovedeni a ponecháni do dalšího dne k vystřízlivění... Ale kupodivu netrpím žádnou alergií na různý alkohol, ani na ten s lidskou tváří ba ani na ten, co se mu říká "dech mrtvé milenky" alias "mačkaný štěnice" vulgo "lak na rakve", čili "drsoň" - Fernet Stock Originál, přestože během večera a následující noci se odehrála přímo "fernetová vánice". Na "jasoně" alias fernet-citrus si z tý doby nevzpomínám,asi jsme ho nepili. Tablo hezký, máš tam hlas - pokud si vzpomenu, ještě přitlačím neskôr... Editováno: 3. Březen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Chtel bych poprosit ty, co maji facebook a mate chut podporit dve male cacorky, hlasujte a pripadne sdilejte:http://pohlednice.pigy.cz/plakat/52]http://pohlednice.pigy.cz/plakat/52...soutezi o tablet a hlasovani je pouze pres facebook.Diky predem za kazdy hlas [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.