žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Zítra se podívám co to dělá u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Při nastartování v teplotě -15°C spotřeba volnoběh dle PP 0,8-0,9L po zahřátí cca 15 minut 0,6-0,7 kolísá Při nastartování v teplotě 0°C spotřeba volnoběh dle PP 0,7 po zahřátí cca 15 minut 0,7 motor 1,9TDi Při rychlosti 90km/h vyřadim rychlost a aktuální spotřeba dle PP je 3,0L po sešlápnutí plynu a povolení je 0,7 takže tohle je asi normální když vyřadíš..Dlouhodobou spotřebu teď v zimě mám 7L na R17 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Mám to přesně jak píšeš.Jen někdy po vyřazení mám aktuální i těch 5l a po prošlápnutí plynu spadne na normál.Docela mě to překvapilo,čekal bych,že po vyřazení bude těch 0,7l.Protože pokud vyřadím a nepřošlápnu plyn a pojedu na neutrál tak bude spotřeba těch 5l což je podle mě divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Ono to klesá kdyz to necháš delší chvili podle mě spiš jde oto, že motor dostaval velkou davku paliva tak asi nechcou aby to přešlo hned na volnoběžnou davku těžko řict..Každopadně je to normalni bych řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Já to právě jednou zkusil nechat jestli po chvíli nespadne ale dokud jsem to neprošlápl tak těch 5l.Pokud by to bylo,že motor snižuje dávku postupně tak to pochopim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 U mě to tak je, že snižuje dávku začne na 3L a do půl minuty je tma volnoběh jestli to třeba neni kvuli klimy nebo tak viš...těžko řict... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Běžte už chrápat a nepřemýšlejte nad kravinama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Naco spat ? přežili jsme konec světa :-) Spát budu až budu prdět do hlíny tam mám nato času dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Lidi proč řešíte ten pomalý počítač. U FI 2001 to reaguje okamžitě u 2006 je dost slušná prodleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Mě při sešlápnutí reaguje okamžitá spotřeba hned.Jen při tom vyřazení zustane na 5l a dokud neprošlápnu tak je pořád 5l.Čekal jsem schválně docela dlouho asi 10 minut a pořád 5l i když jsem zapnul i vypnul klimu.A jak prošlápnu tak okamžitě je na normálu,Spát je nuda.Nevím jak ostatní ale já mám volno do 4.ledna tak toho musim využít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Tak to změř VAGem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Tak jsem to dnes zkoušel. Při nastartování mi okamžitá spotřeba na PP ukazuje 1L. Při rozjezdu na 90 a vyřazení mě to to normálně spadne zase na ten 1L. Venkovní teplota 1°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Zajedu ke kámošovi na VAG a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 a má to cenu přemejšlet nad věcma, co má plně v režii sofistikovanej software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Mě nejde o to aby mi to ukazovalo rychleji nebo jinak.Mě jde o to jestli mi to na volnoběhu po vyřazení žere těch 5l a případně proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato6 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Zdravím Vás chlapi, vím že spousta vláken tady už je na tohle téma ale přece jenom zakládám nové. Mám Supa 1 1.9tdi a po výměně rozvodů. Do té doby spotřeba úžasná ale cesta po výměně spotřeba o 0.5-0.7 litrů vyšší, navíc podotýkám že jsem jel opravdu s lehkou nohou. Myslíte že můžou být udělané špatně rozvody? Pokud ano tak co dělat nebo na koho se obrátit? Mockrát děkuji za všechny odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Není důvod zakládat další vlákno! Takže jsem to spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) Zdravím Vás chlapi, vím že spousta vláken tady už je na tohle téma ale přece jenom zakládám nové. Mám Supa 1 1.9tdi a po výměně rozvodů. Do té doby spotřeba úžasná ale cesta po výměně spotřeba o 0.5-0.7 litrů vyšší, navíc podotýkám že jsem jel opravdu s lehkou nohou. Myslíte že můžou být udělané špatně rozvody? Pokud ano tak co dělat nebo na koho se obrátit? Mockrát děkuji za všechny odpovědi Spatne nastavene rozvody, opravi ti to nejaky sikovny mechanik s vagem. Dokaze nekdo z Brna a okoli zkalibrovat prumernou spotrebu u Superba 1.9tdi 96kw rv 2002? ukazuje mi o 0.7l vic :-( Editováno: 26. Červen 2014, autor: FraJa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.