Přejít na obsah

Škrípanie pri maximálnom vytočení kolies

Moodle

Doporučené příspěvky

Zdravím,

na mojej fábii 1.4 16V 55kW, r.v.2002 cca 144000 mám taký menší problém, ked parkujem auto do garáže tak si všimnem taký čudný pazvuk niekde od predného ľavého kolesa, je to vždy len pri maximálnom vytočení kolies, a ten zvuk je akokeby mi tam niečo drelo a plast alebo tak alebo ako keby drela guma prípadne ako keby som mal v podvozku zachytený konár a ten som ťahal po asfalte, zhodil som koleso a pozeral čo by to asi tak mohlo byť, na gume ani na disku nič nevidno ani náznak ,že by niekde dreli a na podbehoh ani nikde nič, + samozrejme žiaden konár mi z podvozku netrčí :) , na jazdu to nemá žiaden vplyv ani to auto nebrzdí ani nič podobné ale netuším čo to môže škrípať

za pomoc vopred ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobo dík za radu, ten plech určite nie okolo neho je miesta na všetky strany a ten by drel stále ................. a ono to dre či ideš do predu alebo aj do zadu ale niekedy to nerobí resp. dnes to nerobilo ked som ja parkoval, a minule ked parkoval otec tak áno, a jediný rozdiel medzi nami je v tom že ked ide o auto má asi o 50 kg väčšiu záťaž

Odkaz ke komentáři

ja som si u mna tiez nieco vsimol,respektive som pocul z pravej strany pri jazde take skripotanie...Prisiel som domov,tocil som volantom z jednej strany na druhu a stale to skripotalo...potom som skusil zahupat autom a tiez to skripotalo...ked som dal ruku na tycku stabilizatora,tak som citil take vibracie,alebo ako to mam nazvat,proste sa triasla a skripalo to.ale na priecnom stabilizatore co je krizom popod auto nic...tam som nic necitil...po cca 10 minutach som prisiel k autu a skusil s nim zahupat a nic...nic tam neskripalo...Co to teda bolo?co to mohlo sposobit?ta tycka???,ci??? :kol-32:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...