Moodle Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Zdravím, na mojej fábii 1.4 16V 55kW, r.v.2002 cca 144000 mám taký menší problém, ked parkujem auto do garáže tak si všimnem taký čudný pazvuk niekde od predného ľavého kolesa, je to vždy len pri maximálnom vytočení kolies, a ten zvuk je akokeby mi tam niečo drelo a plast alebo tak alebo ako keby drela guma prípadne ako keby som mal v podvozku zachytený konár a ten som ťahal po asfalte, zhodil som koleso a pozeral čo by to asi tak mohlo byť, na gume ani na disku nič nevidno ani náznak ,že by niekde dreli a na podbehoh ani nikde nič, + samozrejme žiaden konár mi z podvozku netrčí , na jazdu to nemá žiaden vplyv ani to auto nebrzdí ani nič podobné ale netuším čo to môže škrípať za pomoc vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Mohla by to dělat poloosa když máš plný rejd tak to jakože cvaká v horším případě skřípe, ale dělalo by to i do předu. Nebo by to mohl dělat krycí plech na kotouči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moodle Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Bobo dík za radu, ten plech určite nie okolo neho je miesta na všetky strany a ten by drel stále ................. a ono to dre či ideš do predu alebo aj do zadu ale niekedy to nerobí resp. dnes to nerobilo ked som ja parkoval, a minule ked parkoval otec tak áno, a jediný rozdiel medzi nami je v tom že ked ide o auto má asi o 50 kg väčšiu záťaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 ja som si u mna tiez nieco vsimol,respektive som pocul z pravej strany pri jazde take skripotanie...Prisiel som domov,tocil som volantom z jednej strany na druhu a stale to skripotalo...potom som skusil zahupat autom a tiez to skripotalo...ked som dal ruku na tycku stabilizatora,tak som citil take vibracie,alebo ako to mam nazvat,proste sa triasla a skripalo to.ale na priecnom stabilizatore co je krizom popod auto nic...tam som nic necitil...po cca 10 minutach som prisiel k autu a skusil s nim zahupat a nic...nic tam neskripalo...Co to teda bolo?co to mohlo sposobit?ta tycka???,ci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Axiální ložiska na tlumičích, dle mého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ty ložiska by dělaly i při otáčeni na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 aj som si myslel,ze to budu robit tie axialne loziska....a prave ze to robilo aj ked som stal na mieste...akurat neviem preco to prestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Jo to děla když je ložisko zadřené a pružina se nemůže na něm otočit, vzniká tah až najednou to ložisko zase kousek povolí a to je to praskání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 kdyz sem dal plnej rejd a rozjel se tak mi tam neco hucelo nez se kola srovnali po vymene stabilizacnich tycek to prestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.