DaveTDI Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Zdravím všechny, mám O1 Tour 1.9TDI - PD 74kW a chtěl bych si udělat tajný vypínač. Poradíte mi de a co přerušit? Kam vypínač umístit? Ještě nikdy jsem to nedělal, tak předem díky za rady a inspiraci. Napadlo mě sehnat si ovládání na vyhřívání sedaček a tam pak nastavovat nějakou kombinaci čísel + třeba ještě nějaký výpínač k tomu do série..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 jde třeba přerušit vedení na X kontakt- to se pak nezapne nic vypínač můžeš umístit někde kde není hned vidět a kde ho nahmátneš přesně ti říkat nebudu protože by to nebyl taják. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveTDI Vloženo 13. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Nejsem sice uplny laik, ale priznam se, ze nevim co je X-kontakt. Mam to natahnout nekde od pojistek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 hmm, radši si nech namotovat alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 POkud si laik,tak si to nech udělat.Co to má za smysl,že ti tady budeme číkat co a jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ja to mam udelany bezdotykove na jednom miste pod pristrojovkou mam magneticky vypinac a jakmile k nemu prilozim magnet u urcite intenzite (ne vic nebo min) sepne to, magnet je malickej a mam ho v privezku... je to pripojeny k tistaku kde je programovatelnej procik jakmile sepne magnet. spinac mam 30sec. na nastartovani jinak se opet vypne napajeni ridici jednotky motoru...diky tomu programovatelnymu procesoru je to este o neco slozitejsi co se tyka funkce ale to tu nebudu rozebirat..ale proste pokud nemate privezek nebo nevite kam presne to prilozit, motor nechytne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 _au__ Hoj vsem Já jsem si udělal přeršení na napajení benz.čerpadla.Myslím si že by to mohlo stačit(přerušil jsem -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 _au__ Hoj vsem Já jsem si udělal přeršení na napajení benz.čerpadla.Myslím si že by to mohlo stačit(přerušil jsem -) Jenze tohle nejde u dieselu...pokud bys nahodou zapomnel "zapnout tajny vypinac" a chtel startovat tak se ti zavzdusni paliv potrubi a uz to nenastartuje.. teda aspon to tak bylo u starsich dieselu...jesi je to i u TDi to nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.