Přejít na obsah

Tajný vypínač - jak na to?

DaveTDI

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

mám O1 Tour 1.9TDI - PD 74kW a chtěl bych si udělat tajný vypínač. Poradíte mi de a co přerušit? Kam vypínač umístit? Ještě nikdy jsem to nedělal, tak předem díky za rady a inspiraci. Napadlo mě sehnat si ovládání na vyhřívání sedaček a tam pak nastavovat nějakou kombinaci čísel + třeba ještě nějaký výpínač k tomu do série.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to mam udelany bezdotykove na jednom miste pod pristrojovkou mam magneticky vypinac a jakmile k nemu prilozim magnet u urcite intenzite (ne vic nebo min) sepne to, magnet je malickej a mam ho v privezku... je to pripojeny k tistaku kde je programovatelnej procik jakmile sepne magnet. spinac mam 30sec. na nastartovani jinak se opet vypne napajeni ridici jednotky motoru...diky tomu programovatelnymu procesoru je to este o neco slozitejsi co se tyka funkce ale to tu nebudu rozebirat..ale proste pokud nemate privezek nebo nevite kam presne to prilozit, motor nechytne...

Odkaz ke komentáři

_au__ Hoj vsem Já jsem si udělal přeršení na napajení benz.čerpadla.Myslím si že by to mohlo stačit(přerušil jsem -) -_-

Jenze tohle nejde u dieselu...pokud bys nahodou zapomnel "zapnout tajny vypinac" a chtel startovat tak se ti zavzdusni paliv potrubi a uz to nenastartuje.. teda aspon to tak bylo u starsich dieselu...jesi je to i u TDi to nevim :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...