Přejít na obsah

Montáž dvoucestného alarmu, problém s komfortkou

Athlonek

Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřebuji radu, montuji dvoucestný alarm do Octavie I Elegance r.v. 2001 s dvoutla­čítkovým klíčem. Když auto odemknu přidaným alarmem, tak se auto otevře, ale tovární alarm stále střeží a po otevření dveří začne houkat. Zkoušel jsem připojit odemikací inpulz přimo ke komfortce, tak i do dveří a výsledek je stále stejný, akorát když se napojím ve dveřích a nechám delší odemikací inpulz, tak se otevřou okna. Nepomohl by předřadný odpor 180 ohm? Rád bych také zachoval funkční tovární alarm. Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tovární alarm se deaktivuje továrním DO, nebo taky jde deaktivovat odemčením zámku dveří. Ale mě něco napadlo, já to vlastně ovládám mínusem z karoserie a to je asi špatně, zítra zkusím najít ještě druhý kabel ve dveřích, na který spíná spínač ovládaný klíčem ve dveřích a paralelně to budu spínat dodělaným dvoucestným alarmem.

Editováno: , autor: Athlonek
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři

chapu, ze novy alarm ma spoustu vychytavek, tak proc komfortku nepouzit pouze jako central, z noveho alarmu posilat udaje na odemknuti a zamknuti (napr. napojeni na vodice k zamku kufru) a brat udaje o otevrenych dverich.

Muj dotaz pro 2 alarmy byl smerovan, proc po pridani noveho alarmu pouzivat i ten originalni v komfortce?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...