powerseven Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám O1, 1.9TDI, 81kW, rok 99. závada začla, když mi blikalo žhavení,- nelze nastartovat-spadně celá elektrika dle rad vyměněno relé 103. Závada stále přetrvává, dále očištěny kontakty od baterie až k motoru. K závadě žhavení se přidala kontrolka ABS svítí neustále. při startování se střídá blíkání závada žhavení a nepravidelně cvaknutí při naběhnutí kontrolek, kontrolky zhasnou, chci nastartovat a uplně spadne celá elektrika při startu. Když se to náhodně podaří, tak třeba po chvíly jízdy mi začně blikat kontrolak ruční brzdy. Jediné co pomůže abych nastartoval je odpojení mínus polu na baterce, stačí pár vteřin. Pak nastartuju a zase pár startů to vydrží, pak se závada opět opakuje. nevíte co to může být Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Zkoušel si jinou baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 tiež ma napadlo skúsiť vymeniť akumulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powerseven Vloženo 22. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Baterku jsem tam dal úplně novou, jinak to dělá jen při startu, při jízdě žádný problém. ještě když vypínám zapalování tak elektrika taky vypne, pak už to žačně zase blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Vadny spodok spinacky-orech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powerseven Vloženo 23. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Díky, dá se to nějak otestovat, nebo je nutný to vyměnit a uvidí se? Myslím test na VAG. Předpokládám, že s tím má souvislost i to ABS, které začalo svítit až začala porucha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 spodnú časť spínačky VAGom neotestuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Relé 109 si měl měnit nebo kontrolovat a tu již zmíněnou spínačku a kokni po kostřících bodech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powerseven Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Chlapi díky, mrknu a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
julián Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ahoj všem, omlouvám se, že vstupuji do tohoto vlákna, ale mám podobný problém. Auto Octavia 1, 1,9 TDI, r. 2002. Při startu pohasnou kontrolky, někdy méně, někdy až do tmy. Auto točí a nenastartuje. Baterie je dobrá a startér točí dobře. Na podruhé, na popáté auto nastartuje a nic neobvyklého se neděje. Vše v pořádku. Při dalším startu se situace opakuje. Povedlo se vyřešit předchozí problém? Prosím poraďte. Za každou radu budu rád. Děkuji VJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.