Přejít na obsah

Anketa  

21 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím pánové..

potřebuju poradit, které kotouče k deskám Textar vybrat. Budou v nejmenším rozměru tj.239x18 na klasický hátépko tzn.brzdění z 200km/h na 0 nehrozí :D :D :D ,jezdim lehká noha něco mezi kloboukářem a blondynou po autoškole.

Prosím jen o věcné postřehy od lidí co s nima maj nějaky zkušenosti a né o "jedna paní povídala" těch je plnej net.Nebo uvítám navrhy nějakých jinejch tipů.Jo a pokud bude mít někdo neodkladnou touhu mi zdělit,že jsem pozér,tuzer,looser apod.necht mi to napíše do SZ a nesviní to tady sem prosím jen odpovědi k tematu.

vybírám z těchto : Zimmermann sport, ATE powerdisc ATM mikoda

Vloženo

Mám zimerman obyč kotouče i destičky už nějakejch 20tis,brzdí to dobře nicméně ty ATE budou asi ještě o trochu lepčí než zimerman tak jsem hlasoval pro ně jo a díkes za odkazy taky chci dát něco ještě lepšího. :kol-47:

Vloženo

děkuji za průběžné info a jsem zvědavej jestli nějaký nazory přibudou.....docela by mě zajimala zkušenost na ty poslední ATM-ka sice polsko,ale údajně stejněj material a vyrobní linka jako na bremba pouze jinej "štepl" na obalu.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím pánové,já namontoval přední kotouče KRAFT,desky ATE a byl jsem hodně mile překvapen brzdným účinkem.Doposud jsem dával origo. Zmíněná kombinace nepíská a fakt brzdí za jakých koliv okolností.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já jsem dal Brembo Max kotouče i destičky.Asi to nebyla správná volba,při brždění dělají dost velký hluk díky drážkám a po pár stovkách km. jsou jako gramofonová deska.Nevím co ty drážky způsobilo,zda destičky nebo je to u těchto kotoučů běžné.Určitě příští kotouče nebudou Brembo a to nebude dlouho trvat.Vyměním je co nejdříve. :kol-27:

Vloženo

to Pavel 5: chlape nestraš, že by mně to čekalo taky? Každopádně to tvrzení o zvýšené odolosti vůči rzi se ukázalo jako liché. Stačí pár dnů nejezdit a jsou jako liška.

Vloženo

Já je mám také orezlé když je mokro a dva dny se nejezdí.Příště se pokusím koupit originál.To je ale také těžko poznat.Hodně prodejců ozačuje díly jako originál a mají hodně daleko do originálů.Snad ve Škodě ale to zase bude cena jinde.

Vloženo

Originál byl na to stejně náchylný, snad ještě horší. Někde na netu jsem viděl "spešl" sadu, která by měla být lepší, ale dej 5 tisíc za jeden pár kotoučů!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...