Podojil Jan Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Ahoj. mám škoda superb 2,5 TDi 114 Kw Tiptronik auto ztratilo výkon a diag.hlásí Tlak v sacím potrubí - podkročena - sporadicky na volnoběh chyba neskočí a jde za plynem pěkně,ale při jízdě vůbec netáhne a chyba naskočí.. vyměnil jsem..podtlakové hadičky,měniče tlaku,zpětný ventil,repase turba,naftové čerpadlo bylo na stolici,čidlo na intercoleru s přetěsněním intercoleru, egr.ventil,měl jsem dole víka a byl vypadnutý jeden hydroštel,palivová soustva je nová a vyšištěna.. a dál si už s tím nevím rady.. všem děkuji za poznatky a komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Někde to podsaje vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 co ty velké hadice od obou intercoolerů?Stačí špatně dotáhnutá nebo prasklá a je to.Ale to jste asi taky kontrolovali předpokládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 lidicky muzeme nekdo kouknout na log turba zdali je proveden dobre a zdali funguje jak ma? http://ulozto.cz/xgbFWvEG/log-01-003-011-004nhhh-csv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ahoj. mám škoda superb 2,5 TDi 114 Kw Tiptronik auto ztratilo výkon a diag.hlásí Tlak v sacím potrubí - podkročena - sporadicky na volnoběh chyba neskočí a jde za plynem pěkně,ale při jízdě vůbec netáhne a chyba naskočí.. vyměnil jsem..podtlakové hadičky,měniče tlaku,zpětný ventil,repase turba,naftové čerpadlo bylo na stolici,čidlo na intercoleru s přetěsněním intercoleru, egr.ventil,měl jsem dole víka a byl vypadnutý jeden hydroštel,palivová soustva je nová a vyšištěna.. a dál si už s tím nevím rady.. všem děkuji za poznatky a komentáře. Pokud nejsi daleko prahy dovez to a dam ti to dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.