11Petuldo11 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Caute, ma niekto skusenosti s prepojenim parkovacieho asistenta s RJ 475C na radio stream mp3? Bude mi zobrazovat vzdialenost? Mam totizto objednanu sadu park. asist. s touto rj., lebo casom by som chcel menit aj radio LCD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 bude fungovat i zobrazování na radiu.. podmínkou je odpovídající gateway.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) gateway je objednana tiez spolu s asistentom. vraj ... 530 AD. Dakujem za expresnu a najma pozitivnu odpoved! EDIT: Takze uz len potvrdzujem, ze vsetko funguje ako ma Editováno: 1. Květen 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 na kolik tě to všechno vyšlo? dělal ti to servis nebo někdo kdo se v tom vyzná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 18. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Mna to vyslo cca 350€. Su v tom zaratene predne+zadne cidla + kabelaz+ gombik do pristrojovky+ RJ asistenta+ Getaway+ praca aj s lakovanim. Robil mi to chalan doma, v praci dal cidla nalakovat a doladil programovanie, co mu doma neslo. Inak pracuje v Škoda servise, takze tak .. Inak by ti to v skodovke ani nespravili si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Nejak v tom autorizovanom servise nic nevedia, ale doma su to majstri nad majstrov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 6. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Nieco na tom bude, ale v praci sa nikomu nechce robit nieco navyse, ked to nemas aj zapalatene. Treba vyuzit kazdu moznost si privyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhmailer Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Nieco na tom bude, ale v praci sa nikomu nechce robit nieco navyse, ked to nemas aj zapalatene. Treba vyuzit kazdu moznost si privyrobit. a z ktoreho mesta je ten tvoj fachman? Tiez by som mal zaujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 NR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás nevíte na kolik přijde pořízení zadního parkovacího asistantu včetně práce na Škoda Octavia II Combi před Face? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 r.v.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Škoda Octavia 2 Combi 2008 před Face Je třeba nutné znát číslo gateway pro zobrazení na radiu STREAM MP3, nebo jak se zjistí jestli je nutné překódovat radio? Děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 není potřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 není potřeba... Takže to stačí pouze koupit, namontovat do nárazníku a nakalibrovat do radia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 systém korektně nakodovat, natahat kabeláž, vyvrtat díry do nárazníku - at to nějak vypadá... není to jenom tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 hlavně vědět, jak na to a co kam napojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 jo to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 (editace) Nenašel by se někdo na dodělání parkovacího asistentu v okolí Teplice (Severní Čechy)? Editováno: 17. Červenec 2012, autor: Jirka Honák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooBody Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Zdravím :-) sice je tady dost vláken o parkovacích asistentech, ale jsou zaměřená většinou dost konkrétně, proto jsem si dovolil založit jedno obecnější téma :-) . vážně přemýšlím o parkovacím asistentu (PA) do zadního nárazníku. Proto bych vás, zkušené škodováky , chtěl požádat o nějaké informace, rady, poznatky, na co si dát pozor, na co se zaměřit, atp. Zatím jsem se díval na PA na webu jablotronu http://www.jablotron...kovaci+senzory/ ale nebránil bych se i jiné věrohodné značce. Jednotlivá čidla v nárazníku předpokládám není problém nabarvit barvou karoserie, že? Mám totiž takovou barvu auta, kde by černé "špunty" nepůsobily 2x nejlíp :-) Zajímají mě spíše ty PA bez kamery. Líbilo by se mi, kdyby ten PA uměl kromě akustické signalizace také zobrazení animace na displeji rádia. Copak musí takový PA obsahovat, aby bylo možné propojení s displejem rádia? Případně co musí umožňovat rádio nebo jaké rádio je dobré použít (klidně dejte konkrétní tipy ) Jak funkční je vlastně ten PA? Bavil jsem nezávisle se dvěma automechanikama a každý říkal něco jiného. Jeden, že je to super, že to ukazuje na centimetry přesně, druhý mi naopak říkal, že to pořád pípá a že je to prakticky nepoužitelné a zbytečné... Jaké máte zkušenosti? Podělte se, prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Parkovák je dobrá věc. Mám dvě OII, ale PA jen v jedné, v té druhé dost chybí, když si člověk navykne. Šel bych jednoznačně do originálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 no jestliže chceš aby se ti vzdálensot zobrazovala i na rádiu, tak musíš instalovat originál parkovací asistent, což je podle mě taky jediné rozumné řešení. Parkovák je výborná věc, hodně pomůže a ukazuje poměrně přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Parkovák rozhodně originál a není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooBody Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 díky za reakce četl jsem v tom maxi vlákně, že je levnější a dražší varianta PA, bez napojení, respektive s napojením na rádio. Z toho jsem pochopil, že budu muset mít pouze originální škodovácké rádio (ne na každém to asi jede) + tu dražší variantu PA. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 originální parkovák je jen jeden a zobrazení je na každém předFL rádiu + FL a FL navigacích včetně RNS510 od 8/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 (editace) originální parkovák je jen jeden a zobrazení je na každém předFL rádiu + FL a FL navigacích včetně RNS510 od 8/2008 Ahoj všem, už je asi pozdě na tento dotaz, ale bohužel jsem si nechal namontovat orginální příslušenství Škoda Zadní parkovací asistent s požadavkem zobrazení na radiu, ztliumení radia apod. jako mám na služence a ouha vyzvednu auto a tam je nějaká sada s externím repro a nic to neumí, dá se to ještě nějak zachránit. Díky za info. Marek Editováno: 12. Září 2012, autor: msp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.