Publikováno Srpen 13, 200619 r Nevíte někdo jak zapojit vnitřní neony. Nějak se mnou nechtěj spolupracovat. Mám takový ty do zapalovače. U předcházejícího jsem je zapojený měl, koncovky do zapalovače jsem uštípl a napojil přímo na parkovky, ale teď bych rád přes vypínač a to se nedaří. Jakmile to připojím na baterku se z kabelu jen začoudí. Nevím je-li tam potřeba do okruhu napájet nějaký odpor nebo co já vím...
Srpen 13, 200619 r ROFL. pokud se z kabelu jen zacoudi, tak je bud zkratovany anebo kup rovnou nove :-D
Srpen 13, 200619 r Autor ROFL. pokud se z kabelu jen zacoudi, tak je bud zkratovany anebo kup rovnou nove :-D ne ne neony fachat dobře, když je připojím přímo na baterku. Jak to tam ale hodim přes vypínač, tak to jen začoudí, že ty kakablíky ani v ruce nejdou udržet.
Srpen 13, 200619 r Tak potom máš vadný vypínač nebo to na něj připojuješ špatně, kolik konektorů má ten vypínač?
Srpen 13, 200619 r ROFL. pokud se z kabelu jen zacoudi, tak je bud zkratovany anebo kup rovnou nove :-D ne ne neony fachat dobře, když je připojím přímo na baterku. Jak to tam ale hodim přes vypínač, tak to jen začoudí, že ty kakablíky ani v ruce nejdou udržet. Tak to potom nejspis zapojujes do zkratu.
Srpen 13, 200619 r Autor Tak potom máš vadný vypínač nebo to na něj připojuješ špatně, kolik konektorů má ten vypínač? Pouze dva + a - Taky mi to přijde nějaký emerický, ještě budu zkoušet dál teda. Ale zkusit jiný vypínač mě nenapadlo.
Srpen 13, 200619 r Tak potom máš vadný vypínač nebo to na něj připojuješ špatně, kolik konektorů má ten vypínač? Pouze dva + a - Taky mi to přijde nějaký emerický, ještě budu zkoušet dál teda. Ale zkusit jiný vypínač mě nenapadlo. Pokud to zapojujes podle tohoto obrazku a kouri se z toho tak je to dost divne
Srpen 13, 200619 r Autor Tak potom máš vadný vypínač nebo to na něj připojuješ špatně, kolik konektorů má ten vypínač? Pouze dva + a - Taky mi to přijde nějaký emerický, ještě budu zkoušet dál teda. Ale zkusit jiný vypínač mě nenapadlo. Pokud to zapojujes podle tohoto obrazku a kouri se z toho tak je to dost divne Jak prosté že? Taky si myslim, no ještě zkusím nějaký jiný vypínač, pak dám vědět, díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.