Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja nepiju a mam se dobre :D . V praci nepiju, a zbytek pije :p

Tome to ale rusis polskou narodni tradici .... :D

• Autor

TOMUS: V tom případě jsi tu ve špatném vlákně. Tady je to totiž jen pro opilce. A vandaly.

Upraveno od Under

Ja ho jeste naucim hlastat :D

• Autor

To jsi laskavý.

Tak je z polska , v genech to ma , klucina potrebuje jen nakopnout :D

Jozzi > nie bądź taki pewny :D . W pracy przez prawie 3 lata chcieli mnie nauczyć pić alkohol i nic im nie wyszło jeszcze ja im stawiałem flaszke . Ale za to chroniłem im nie raz tyłki. Póżniej się okazało że nie pijący jest też dobrym człowiekiem i nie kapusiem. Bo w polsce panuje przekonanie że ten kto nie pije to kapuś . A w tym przypadku tak nie jest :D . Temat nie powinien się nazywać opilecke vlakno tylko kiedy miałem pijacką twarz :D

Jozzi > Nebuď si tak jistý :D .Práce pro téměř tři roky učil mě nic k pití alkoholu a nevyšlo mám je jsem dal láhev. Ale to bylo chránit svůj zadek více než jednou. Později se ukázalo, že není pití je dobrý člověk, a ne práskač. Vzhledem k tomu, v Polsku existuje pocit, že ten, kdo nepije, je práskač. A v tomto případě, že není :D . Předmět by neměl být nazýván opilecke vlakno pouze tehdy, když jsem byl opilý obličej :D . .

Upraveno od TOMUS

:D :D tez mamy jednego trzezwego w pracy , mnie :D

Taky mame jednoho strizliveho v praci , me :D

Jozzi a strizlivy :D:D:D . Dobre :D

Jozzi i trzeźwy :D:D:D . Dobre :D

Kdysi jsem pracoval pro ženy uvedl, že v Opole provincii při pohledu na dívky v automobilovém bílé SPZ (německy) běží se zvýší. Podívala se na mě, jako bych pil měsíc a byl tak opilý, že nevím, co dělám. Chtěl bych dodat, že ona byla z opolskeho. sobotu pojede k Opola, To může být další se zeptat :D

Kiedyś do dziołchy godom ,, że jak wy widzicie auto na biolych blachach (z niymiyc) to wy kiecki dźwigocie w góra. A ona sie na mie wejrzoła jakbych miesiąc słepoł gorzoła i boł fest nawalony że niy wiym co robia. eszcze ci powiym że ona boła z opolskiego. A w sobote pojade do Opola to moża siy inkszej zopytom to :D

:D zeptej se , ale historka ze zivota dobra ;)
  • Autor

Ten Tomus začíná nějak moc pít. Vůbec mu nerozumím.

To bude tim googlem :D

Ještě, že si to můžu přečíst v originále, bo ten překlad je fakt perla :D

To je pravda :D ono mam dojem ze spise ten google je vecne namletej :D

Vim , że google je spatny :) . W tomto pripade napsal jsem ve Slezské dialektu :D

pre mna ešte lepšie :D

Tak pro zmenu prejdem na slovencinu , ale to uz musim mit neco v zile a pripomenout si ji :D

tak si daj,víkend pred nami :kol-35:

Ja pracuju :( takze budu susit hubu :(

Já už jsem začal. Ale rozhodně nepracuju. :)

Tak u Tebe bych byl nerad kdyby sis v pravi prihnul :D tak to je jen dobre ze si uzivas volno ;)

zajtra si s partiou dáme..ideme plesať :D

Proč by jsi nechtěl být u mě.

Ne u Tebe , ale urcite bych Ti v te dobe nesveril sve auto :D ikdyz vetsinu veci jsem delal lechce podrouseny :D

Chlast do práce netahám. Pak bych se neměl jak dostat domů.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.