Přejít na obsah

Vaše mobily

Ondrero

Doporučené příspěvky

Ondro, ja nafotim jen suplik plus kapsy, ale jakoz to byvaly majtel bazaru s mobilama pres par let.....nu jednou jsem to pocital a bylo toho vic jak 800 kusu :D tedka jsem urcite prekrocil pocet 900 ;)

Prvni ale nikdy nezapomenu byl to Ericsson GF 768, predhudce legendarniho Ericssonu t10

Aktualne iPhone 4 a Motorola Razr xT910 ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak můj první mobil jak jinak Philips Savy..pak jsem prošel érou Nokiíí 3310 sem tam nějaký Sony a momentálně také Sony X8 a zatím nějak panuje spokojenost a telefon i díky androidu dostačující a má v obliba v telefonech opadla hned po té co oblibu převzaly mé děti.. takže papá taťko SIII.. :kol-28:

Editováno: , autor: Ataner
Odkaz ke komentáři

Tak u mě to šlo následovně:

Sony CMD-C1 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 7110 -> NOKIA 6210 ->SE K700i -> SE K750i -> NOKIA6234 -> SE EXPERIA PRO

Poslední NOKII bych měl ještě nějakou dobu, ale jelikož jsem teď začal hodně volat, tak jsem si pořídil chytrý telefon pro VoIP.

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli jsem měl vžy šťastnou ruku ale mě Nokie nikdy nezradila....

Až tyhle novější se semtam kousnou,ale to je maličkost.

Takže dokud bude funět,tak jinou značku neberu :kol-28:

S N8 jsem spokojenej naprosto,svůj účel plní.Za 3 měsíce už mám asi 1100 fotek :kol-28:

Denně mi slouží 8 hodin jako MP3jka v práci.A odechovky na WC na netu jsou k nezaplacení :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...