Přejít na obsah

Samo přidává

Jan75

Doporučené příspěvky

Zdravim kolegové,

jestli mi můžete někdo sdělit svůj názor.

Mám problém s otáčkama motoru Oct. 1,6 AVU r.v. 2001 : Dokud se motor neohřeje na 60-70°C tak to samo přidává, otáčky stoupnou na 1500 - 2000, hlavně po rozjezdu při vyšlápnutí spojky, zastavení a následném rozjetí, tak to vypadá jako když je "zaseklý sytič", slabá reakce na ubrání plynu.

Po ohřátí reakce na plyn. pedál OK, volnoběh cca 700 ot.

Na diagnostice hlášeny chyby na obou sondách, vyměněny obě za nové Bosch, nyní diagnostika nehlásí žádné problémy, falešný vzduch motor nikde nepřisává......

Při kratších jízdách tím pádem stoupá spotřeba, tak už nevim co stim.

Dík, jestli mi někdo odpovíte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám podobný "problém". Spíš to jako problém nevydím. Dělá mi to asi jen 20 vteřin a poté se to uklidní. Po nastartování mi drží volnoběh pěkných 1000 - 1100 ot/min ale po prvním sešlápnutí si sám přidává na nějakých 1600 ot/min. Ale jak jsem psal tak po chvilce se to uklidní je to v pohodě. Dělá to jen po delším stání...

Já bych to jako nějakou vážnou závadu neviděl. A spotřebu neřeš když to dělá jen chvilku ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...