stanovan Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 1,6 75 kw AVU Zdravím.Mám problém s volnobehom po zohriati na 90.Motor ide nekultivovane až cítiť vybrácie .Otáčky kolísajú nie moc ale niekedy klesnú až skoro zhasne vtedy pridá viac a potom sa ustália .Menil som čidlo teploty,lambdu za kat.,klapka nastavená do základneho nast.,samozrejme aj vyčistená.Často to zakolísanie robí pri rozbehu.Hadice som skontroloval.Už neviem čo by to mohlo byť. Ďakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Sonda, flash ř.j. motoru....Jinak tenhle motor má již nastavený nepravidelný volnoběh v řj. motoru.K vůli emisím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanovan Vloženo 19. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Dnes som išiel asi 50 km a auto pri ustálenej rýchlosti začalo moc cukať až som pociťoval stratu výkonu , vobec sa s ním nedalo jazdiť .Auto stálo 15 min. naštartoval som a auto išlo bez chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 nastavený nepravidelný volnoběh kvůli emisím? A to jemné cukání motoru a chvění na volnoběh je taky normální? Mám 2004/2005, dá se jednotka preflashovat, aby mi tohle nedělala? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Je to normální, motor se takhle třepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanovan Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Závada je odhalená ,všetko to robila prvá lambda dokonca mi vynechával prvý válec preto som vymenil cievku, káble a sviečky. .Sonda ukazovala vadné hodnoty a počas jazdy proste prestala fungovať lambda regulácia ,preto to cukanie po zohriati motora. Hodnota lambda regulácie ostala na nule až do vymazania závady.Po vymazaní zavady všetko zase fungovalo.Nerozsvietila sa žiadna kontrolka.Ukázalo závadu 16514 závada v elektrickom okruhu.Mám novú sondu vymazané adaptačné hodnoty + základné nastavenie a motor ide super aj na volnobeh.Jazdné vlastnosti sa ovela zlepšily , hlavne rozbeh auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Tak to jsem rád, že jsi to vyřešil. Nahrál jsem dvě videa, jak se ono cukání u mě projevuje, snad z toho půjde něco poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.