Fredderico Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Zdravím všechny zkušené škodováky, mám jeden velký neřešitelný problém. Při zařazené rychlosti (jakékoliv) při průjezdu pravou zatáčkou poklesnou otáčky motoru - auto netáhne a po chvíli chytne druhý dech a vystřelí jak splašený kůň. Nejdřív to spomalí tak, že má jeden pocit, že jeden stojí na brzdě a následovně pocit jako by do mě zezadu najel kamion. Motor celou dobu běží !!!Nemá tendenci chcípnout!!!. Čím nižší rychlostní stupeň a více plynu, tím mocnější vše je. Na palubní desce se nic neděje a diagnostika také nic neukáže. Na autě jsem dělal: Výměnu předních tlumičů, výměna lambda sondy, těsnění pod hlavou (čištění, přetlak a přebrus hlavy samozřejmostí). Čeká : Svíčky, spojková sada, rozvody. Nemá někdo nějakou zkušenost co by to mohlo dělat? Prosím poraďte - děkuji Freddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Nejezdíš na LPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.