Koldo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) HEX súbor:Stierace_.HEXStierace_.HEX Editováno: 23. Červen 2007, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Funkcia: Zapnutím páčky do polohy cyklovača sa vykoná jeden kyv a čaká sa na nastavenie intervalu. Po dosiahnutí požadovaného intervalu sa cyklovač vypne a zapne. Interval sa uloží do pamäte a cyklovač cykluje. Ak sa nenastaví interval, cyklovač si nastaví max. čas a cykluje v tomto intervale. Skrátenie intervalu sa prevádza vypnutím a zapnutím cyklovača v požadovanej dobe. Predĺženie intervalu - vypne sa cyklovač, v požadovanom okamihu sa zapne. Max interval je 45 sek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 vdaka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak jsem kuchnul originální páčku. A místo těch odporů dal potenciometr, na zkoušku. Efekt žádný pokud se hodnota odporu na nastaveném potenciometru rovnala odporu který tam má být normálně, tak se cyklovač choval stejně, ale pokud to byla nějaká jiná hodnota, tak se stěrače zbláznili, jednou setřely rychle podruhé pomalu (myslím interval mezi zapnutím), takže upravit originál asi nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Origo neupravíš, jedine "hrubým" útokom na soft .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 2koldo: ahoj. prosimte jeste mi trosku chybi rozpis soucastek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tranzistory univerzálne NPN 3 ks, PNP 1 ks, R1 100ohm, ostatné 10 k (hodnoty niesú vôbec kritické), kondíky 100 mikro/25 V, stabilizátor 78L05, PIC 12F629. Vstup DK je zatiaľ spojený so vstupom INP. Pôvodne sa mal využívať na zabezpečenie rozbehu stieračov aj pri kratučkom impulze na výstupe, ukázalo sa, že to funguje dobre aj bez toho vstupu - len musí byť spojený s plusom (mal snímať napájanie stieračov po zapínacom impulze), prípadne neosádzať R3, T3,R6 a vstup GP3 spojiť cez rezistor 10 k na mínus. Pravdepodobne to preprogramujem, aby zabezpečoval čítanie času až po dobehu stieračov, uvidím ako sa to bude správať pri dlhodobejšej prevádzke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tu je konektor stieračov, kam som pripájal cyklovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Zapojenie vstupu a výstupu cyklovača. Prerušiť hnedočierny vodič, na vodič idúci z konektora pripojiť vstup cyklovača, na vodič idúci k malému konektoru (prepínač cyklovača) pripojiť výstup cyklovača. Editováno: 2. Duben 2007, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jeden detail na konektor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Hotovo. Editováno: 2. Duben 2007, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Pánové potřeboval bych radu, nedávno jsem jel a zjistil sem, že přestal reagovat cyklovač stěračů, na první poloze se prostě stěrače nehnou, at je rychlost cyklovače nastavena jakkoli. Prošel jsem pojistky, ale nic sem nenasel, ostatni polohy stěračů jsou v pohodě. Nevíte kde hledat chybu ? Případně ukáže to VAG ? Díky za rady Ehm, hodil sem to do špatný sekce, prosim hodit do Fabky I - elektrika :-) Editováno: 5. Listopad 2007, autor: Johanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Šoupnuto Je vidět Honzo, že sem moc nechodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Šoupnuto Je vidět Honzo, že sem moc nechodíš No jo no, co se da delat :-) Musim to napravit, ale nejak neni cas vsechny fora udrzovat poradne prectena :-))) A kdyz jsi u toho, nevs kde je chyba ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Nenapsal jsi, jestli jsi se koukal na kontakt spínače v té páčce. Já bych viděl problém tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Nenapsal jsi, jestli jsi se koukal na kontakt spínače v té páčce. Já bych viděl problém tam. Tak na ten sem nekoukal, nechce se mi sundavat volant :-) Nejde to zjistit pres VAG ? Nemam jeste kabel, tak sem nezkousel, budu muset zajet ke znamymu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak na ten sem nekoukal, nechce se mi sundavat volant :-) Nejde to zjistit pres VAG ? Nemam jeste kabel, tak sem nezkousel, budu muset zajet ke znamymu:-) Tak uz je vyreseno, nevim jestli to nekomu pomuze, ale bylo to pojistkou u alarmu :-)) Neskutecne, ale je to tak, prestal mi fungovat alarm, bylo to prasklou pojistkou. NEvim co to ma spolecneho s cyklovačem, ale ten po tom, co jsem vymenil pojistku u alarmu zacal opet na 100% fungovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemeth Ladislav Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Zdar všetkým odbornikom! Kúpil som FABIU 1,4/50kW r.v.2002 a nefunguje mi cyklovač,ostatne stierače a ostrekovače OK. Páčku a kabeláž od páčky po RJ centralnej elektriky som meral, všetko OK. Neviem či nebola náhodou vymienaná RJ centr.el. vraj je tam iné zapojenie. Na fóre som hladal, ale odkaz na to zapojenie je nefunkčné. Ak viete skúste poradit. DAKUJEM! Laco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Stiahni si diel. príručku tam to zapojenie BSG nájdeš v Schemata - montážne miesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemeth Ladislav Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Stiahni si diel. príručku tam to zapojenie BSG nájdeš v Schemata - montážne miesta. Ja to mám zapojené na XS4,T18a/18.Myslíš že to mám prepojit na XS6,T16a/9 ? alebo nechápem... ďakujem za ďalšiu pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Takto to má byť zapojené aj s dátumom: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemeth Ladislav Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Takto to má byť zapojené aj s dátumom: Cyklovač už funguje. Musel som prerobiť plusové ovládanie na mínusové atď. Mám tam asi staršiu jednotku BSG. Ďakujem za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 (editace) To je hlavné,že sa ti to podarilo spojazdniť.A iné problémy s o st. typom nie sú? Ak by si chcel tak jednu BSG 6Q1... indexom B mám. Zvláda aj tempomat. Editováno: 25. Únor 2010, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemeth Ladislav Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 To je hlavné,že sa ti to podarilo spojazdniť.A iné problémy s o st. typom nie sú? Ak by si chcel tak jednu BSG 6Q1... indexom B mám. Zvláda aj tempomat. Jedna chyba sa v BSG stále vracia a to 01336 CAN BUS Konfort-žádná komunikace. Kabeláž vyzerá byť v poriadku tak neviem. Ináč ďakujem za ponuku, pouvažujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 (editace) Možno je zle nakodovaná pošli mi mail hodim ti tam kod. tabulku Pozri či máš do BSG zapojené všetky CANy podla tabulky v Montažnych miestach v DP. Editováno: 25. Únor 2010, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.