mmazalek Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Zdravím, chci sprovoznit Signalizaci zapnutých pásů, ale nevím kde hledat pod palubní deskou jaký konektor, jak vypadá... poradíte? Samozřejmně jsem zkoušel hledání a jediné výsledky byly jak ji odpojit.... proto píši sem. Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 ?? Jaký konektor? Pro diagostiku, OBD II ? Abys to mohl v přístrojovce nakódovat? Tak ten je v přihrádce pod volantem. Jestli konektor(-y) v přístrojovce abys mohl dopojit dráty od spínače v zámku pásu, tak ten je (ty jsou) samozřejmě zezadu přístrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 17. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) diagnostickou zástrčku vím, mám i diagnostiku pro nakódování:-) Ano potřebuju vědět které to jsou konektory zpoza přístrojovky pro připojení spíačů od zámků pásů. před lety jsem to zapojoval ve felicii a tam to bylo úplně jednoduché. nicméně jsem přesně věděl jaký to byl konektor.... Editováno: 17. Srpen 2012, autor: mmazalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) No, protože ses ptal: "...ale nevím kde hledat pod palubní deskou jaký konektor..." Nechce se mi to hledat a Tobě se bude hodit. Tu http://forum.skodaho...ost__p__1343162 se proklikej k DP. EDIT: Samotný spínač tam namalovaný není, nicméně druhý jeho konec jde na kostru. Editováno: 17. Srpen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.