Přejít na obsah

Škrábanec v laku

mates1909

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapy včera na parkovišti u supermarketu přicházím k autu a kolem mě prochází lidi s dětma co zaparkovaly vedle mě se starou šunkou.Kouknu na dveře u řidiče a hned vidím škrábanec jak kráva.No nasranej jak cip.Tak čekám až nakoupí naštěstí jenom půl hod.V pohodě uznaly že to je jejich chyba omluva stylem to víte děti.Tak jsme sepsaly protokol o nehodě.No a dneska za nima jedem doplnit nějaký údaje.Navrhly nám že mají známého v autorizáku škoda a opravu chtějí zaplatit v hotovosti aby nepřišly o bonus u pojistky.Jenže oni si myslí že to spraví pětistovka ale nevim nevim.Lak je poměrně dost seřený do hloubky.Viz obrázky.Zejtra jedu do škodovky tak sem zvědavý co mi poví za částku za opravu.Jinak souhlasí i s opravou přes pojišťovnu v rámci pov.ručení ale spíš nám chtěly ušetřit lítání na pojišťovnu rychlejší vyřízení opravy.Určitě budu ale chtít kvalitní opravu né zatření lak tužkou.

post-70185-0-35189200-1345402415_thumb.j

post-70185-0-20571000-1345402434_thumb.j

post-70185-0-30458000-1345402457_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zdravím chlapy tak dnes jsem přivez auto ze servisu.Musely sundat dveře před lakováním,strhnout lištu nalepit a nalakovat novou nastrojit dveře.Konečná cena 8827kč s DPH.Tak to je paráda takovej škrábaneček ještě že jsem to nemusel platit.Jinak dveře udělaly pěkně spáry jsou rovnoměrné až přestane pršet a bude svítit slunce tak uvidím jak trefily odstín laku.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Bylo to placený z pojistky viníka z jeho pov.ručení.Já sám mám povin,ručení od kooperativy na 100pro tak vše řešila moje pojištovna z pojišťovnou viníka já se pouze objednal v servisu tam si vše nafotily a opravily pak mě pouze přišla faktůra co všechno dělali a kolik to stálo.Mě to naštěstí nestálo nic.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...