Přejít na obsah

Divny zvuk po startu 1.2/47kW

Jeff

Doporučené příspěvky

Cidling: Jestli si z meho prispevku nejakym zahadnym zpusobem vycetl, ze bych si s nim (tim super mechanikem) chtel dat rande, tak jsi asi dost pil, mne to z toho nevyplyva.

Jinak si samozrejme kamos muze lit do motoru co chce, budiz mu to prano, a me to vlastne nemusi vubec palit, smyslem tohoto fora je spis poradit, ne nekomu cokoliv vnucovat.

Ja tvrdim a za tim si stojim (ostatne markyz1977 take - cituji jeho prispevek: "Jo a PS2000 nikdy. U nás na dílně byl po jeho použití zadřenej motor 1,0!!!!!!!!!!"), ze PS2000 a podobne bazmeky jsou ke skode, byt v dlouhodobejsim casovem useku.

Maveric:

Milý příteli, ty jses mě ptal co to bylo za mechanika který mu to poradil, tudiž jsem usoudil, že máš zájem vědět o něm víc jako o svém kolegovi mechanikovi. A proto jsem se snažil ti vyjít vstříct, to abych ti pomohl popř. poradil.

Já jsem smysl tohoto fóra pochopil naprosto jasně. Jestli naopak tobě z mého příspěvku nějakým záhadným způsobem vyplývá, že já tady někomu něco vnucuju (PS200), tak mě připadá, že bereš drogy. Jak jsem již dříve tady uvedl, jak jsem koupil tak jsem tady prodal. Z mé strany to byla rada, ikdyž se třeba tobě nebo někomu jinému nezamlouvala za to já nemůžu. Ale vžádném případě jsem tady nikomu nic nenutil....

Tak příště zkus třeba napsat, ne to je blbost tohle a tím to není a nebude. A naopak ty mě nenut, tady psát zbytečné příspěvky, které s tímto tématem mají pramálo společného.....A pak se tady může někomu jevit, že si tady vyřizujeme nějaké účty.... Přemýšlej!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cidling:To bysme se tady mohly osočovat porad dokola, tak jeste naposledy z me strany par upresneni - ja te k tvemu poslednimu prispevky zadnym zpusobem nenutil.

Ani jsem netvrdil, ze nekomu neco vnucujes ty, to se spis tykalo meho prispevku, ze proste publikuji moje rady, nic nikomu JA nevnucuju. Drogy opravdu neberu.

Aby to bylo prehlednejsi, cituji: "Tak příště zkus třeba napsat, ne to je blbost tohle a tím to není a nebude."

Kdyz si prostes prispevky vyse, myslim, ze informacemi k tematu jsem zrovna nesetril.

A nakonec snad jen drobnost pro upresneni - nejsem mechanik, to je jen reakce na tebou pouzite slovni spojeni "...jako o svém kolegovi mechanikovi."

OK, zpet k tematu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...