Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Proto jezdím většinou pěkný cesty a špatným se vyhýbám, i když občas není jiná možnost, ale zas jedu pomalu, abych se moc nenaklepal :D

Takže je to vyřešené, prostě musíš jezdit opatrně a hold občas si škrtneš, ono se to obrousí a pak to bude ok :D

Vloženo

to škrtání plastem je naprosto běžný, plastovám krytem (samosebou ho mám dobře upevněný) jsem škrtal skoro pořád = na léto jsem ho měl sundaný.....někteří si musí uvědomit, že TDi má níž vanu a hlavně ten plastovej dekl ;)

jinak když jsem měl stavák ( a stočil jsem ho), tak jsem bral krytem při přejezdu retardéru (jízda krokem)....prostě snížení je krásný, ale má i svoje mouchy :)

řešení je jednoduchý....plasťák pryč a plechovou (duralovou) lyžinu pod motor ;)

Vloženo

no jo,ale to by jsme museli nejak vymyslet:) nejlepsi kdyby to uz nekdo vymyslel a zacal vyrabet za rozumnejsi penize nez za 8000 :)

no prave se musim podivat jeste kolik tam je pod tim krytem mista k vaneat vim,co si muzu jeste dovolit ,kdyz uz skrtu krytem o zem :)

Vloženo

Jako takhle .. neznám Fabii, která by měla protrženou vanu, takže tam bude asi velká rezerva. Ale za to znám hodně Octavii 1, které vanu protrženou měly a nebyly sníženy, orvané nárazníky, urvané nárazníky o obrubníky apod. Tohle auto je průser, ale když budeš jezdit opatrněji, tak si škrtneš občas, ale nic se ti nestane s vanou :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...