prokyprok Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 TDI rv. 2000 66kw Ahoj, nevím jestli jste to již někdo měl, ale poslední dobou se mi stává, že nastartuji a motor po chvíli zhasne (imobilizer to není). Někdy se stává, že se kontrolky nerozsvítí úplně jasnou barvou jakoby do nich nešlo plné napětí, prostříkal jsem spínací skřínku, ale závada se sporadicky objevuje. Dnes jsem odjížděl z obrubníky auto sjelo, poskočilo a najednou zhasnul motor a nesvítila ani jedna kontrolka. Teď netuším zda je to ve spínací skříňec nebo nějakém relátku, kabely od baterky jsou ok a pod volantem v relátkách je taky vše dotažené. Neřešil jste to někdo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Volná kostra nebo některé relátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokyprok Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ahoj, dělal to ten spodní prvek s kontakty ve spínací skříncě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.