beverly Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Dnes ráno jsem nastartoval a motor šel jakoby na 3 válce...po asi 6-ti nastartování se chytil i ctvrtý válec,ovšem motor má divný zvuk...Při jízdě cca 15 km jsem zjistil, že vozidlo netáhne jako včera...Mám podezření na vstřiky...Octavia II 1,9 PD 77kw..Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 To poznáš na diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Zdravim ked ti auto k tomu nepravidelnemu chodu aj velmi dimy tak to budu tesniace gumicky na vstekoch aspon ja som to tak mal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Co sa tyka vstrekoch tak v 3 servisoch (skoda,tempus,uni) mi povedali ze vstrek je tak stavani ze je to posledna vec ktora na aute odchadza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 žhavička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Žhavička nesmysl. Jakou tam máš naftu dej tam aditivum. Samozřejmě by měla něco říct diagnostika, ale asi tam možná nebude žádná závada a potom je třeba hledat v měřených hodnotách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce. a co u motoru TFSI? možná uložení motoru, možná setrvačník,,ja nevím, diagnostika nic nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty23 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce. tak mne to bolo jasne pocut ze auto ide na 3 valce a dym ani nehovorim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To jsou nejlepší dotazy. Autor vlákna napíše nějaký problém ,my se mu na to snažíme nějak reagovat , no a uběhnou 4 měsíce a autor původního dotazu je mrtvý brouk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda maty Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 chlapi kolik km. melo nebo ma to jeho auto najeto ??? Dost mě to zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 auto koho,autora vlákna?? ...ak áno,tak ten tu už rok nebol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda maty Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 dekuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 za málo..stačí nabehnúť myšou na nick a tam sa ti zobrazia základné údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek 31 Vloženo 8. Června Sdílet Vloženo 8. Června zdravim mam 1.9 tdi 77kw a z niceho nic zaclo kourit bilo modrej kour z vyfuku a dnes jsem ujel 50km a zaclo jet na 3 valce a nejde do tahu .. co to muze byt poradi nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.