Mokros Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Zdravím mám jednu závadu a jednu otázku... Závada, je ta že mi do dnešního dne po zamknutí/odemknutí vždy blikly blinkry, teď už mi jen bliká spolujezdcová strana řidičova strana je nefunkční čím to může být? Otázka zní, Mám centrální zamykání Keetec 100 CZ a po rozebrání a naleznutí ŘJ Centrálu jsem zjistil proč mi konečně nejde otevírat/zavírat samostatně kufr, nejsou zapojené káble potřebuji ale vědět jak je mám zapojit, mám tam fialový a bílo-fialový s pojistkou jak to mám zapojit v kufru na motorek, popřípadně kterou barvu na které místo?Myslím tím plus nebo mínus...děkuji cz-100.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 ... teď už mi jen bliká spolujezdcová stranařidičova strana je nefunkční čím to může být?... Pokud neupadl někde drát, není zoxidovaný kontakt v konektoru centrálu, tak umřel jeden kontakt v relátku, které to má na starosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 29. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Dneska jsem znova vše zkontroloval umřela pojistka jenže ta je v pořádku není prasklá ale je prostě mimo provoz, vyměněno a blikají obě strany Ale pořád koumám nad tím zapojením toho kufru na dálku zkoušel jsem to v kufru všelijak :/ a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Ten Keetec podle mně počítá s odskokem. Nějak nevím k čemu tam je drát "Otevření zav. prostoru (vstup)". Na tom "Otevření zav. prostoru (výstup)" bude napětí na cívku, která provede něco jako kdybys zatáhl za páčku vedle sedadla u Felicie pro otevření kufru. Aby to odemykalo/zamykalo kufr, musely by tam být výstupy dva na kterých by se střídala polarita podle toho jestli zamykáš nebo odemykáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Áha to je zajímavé známý má taky Octavii a jen se mu odemkne kufr a auto zústane zavřeno 3x bliknou výstražné jak při odemčení tak při zamčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Hele, nemám ten centrál, nikdy jsem jej neviděl naživo. Ale z Tvého schématu a z toho co jsem viděl v manuálu, který jsem si našel na netu tak soudím. Každopádně "zamykací" motor zámku 5. dveří potřebuješ připojit dvěma dráty a na nich musí být střádavě + a - podle toho má-li odemykat nebo zamykat. Jedním drátem proti kostře toho těžko (jednoduše) dosáhneš. EDIT: Kámoš má to samé co ty? Ty dosáhneš stejného efektu, třikrát bliknout směrovkama? Pak sleduj co se děje na drátech označených pro ten kufr. Popravdě není mi jasné k čemu je tam ten jeden označený jako vstup. Třeba jsou oba výstupní a je na nich právě střídavě + a - potřebných pro motorek jak jsem psal výše. Jinak nejlepší kdyby se tady vyjádřil někdo kdo si na ten Keetec už "sáhnul" a ví co a jak. Já jen vycházím z toho co vidím na schémátku. Editováno: 30. Srpen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 No ono to nevím přesně ale má ten samý ovladač jako já takže asi ano, jinak když zmáčknu otevření/zamčení samotného kufru tak směrovky 3x bliknou takže řj centrálu to příjme ale nemá to jít jak dál protože ty káble mám natáhnuté v kufru jao přípravu na to odemykání/zamykání jenže jak říkám zkoušel jsem všechny různé metody zapojení v 5tých dvěřích a nic snad se tady někdo objeví kdo má zkušenosti se značkou Keetec ale jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Měřák a měřit co tam je. Jinak to DO má jedním stiskem kufr odemknout a druhým zamknout? Pokaždé směrovky bliknou třikrát? Mně se to nezdá. Změř co se děje na tom výstupu pro páté dveře. Vsadím se, že vždy po příjmu kódu se tam objeví napěťový impuls. Nic víc. Pokaždé co zmáčkneš tl. na DO pro kufr, na výstupu bude impuls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 31. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 No ono kufr se odemyká/zamyká jedním tlačítkem a při odemčení 3x bliknou směrovky také i při zamčení...zkusím změřit a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 ... protože na origo to funguje tak, že tlačítkem pro kufr kufr odemknu, otevřu a po zavření se sám zamkne. Pokud po odemčení kufr neotevřu tak ten se sám po 30 vteřinách (nestopoval jsem to) sám zamkne. Proto se ptám jak je to u Keetec-u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.