miras89 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Dobrý den, Mám nově octavii 1.9 TDI 77 KW (156 tis najeto) a když stojím, sešlápnu spojku a rychle zařadím zpátečku tak se ozve divný zvuk a jakoby cítím že to de přes zuby. Když nevyšlápnu spojku a zkusím to znovu tak to neudělá. Když sešlápnu spojku, počkám 2 sek., sešlápnu a zařadím tak to taky neudělá. Udělá to jen pokud na to du hned. Nezdá se mi to normální. Má s tím někdo zkušenost ??? Děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Já měl ten samý problém. Reklamoval jsem to a ze Škodovky mi přišla odpověd a ta zněla. Sešlápnout spojku a čekat alespon dvě vteřiny a pak zařadit zpátečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Já to také občas slyším. Jednoduše je to jen Škodovka a ne závoďák, že? Editováno: 30. Srpen 2012, autor: Owneil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras89 Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Takže myslíte že to je normální a je tedy potřeba 2 sekundy čekat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras89 Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Předtím sem měl právě octavii I a u té mi to nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Pokud jedeš třeba na 2, prudce zastavíš a budeš tam rvát 1 nebo R tak to bude chrčet furt. Počítej s tím, že se musí srovnat zuby a zpátečka nemá sinchrony. Takže potřebuje čas. Pokud bys musel čekat třeba půl minuty, tak to je problém, ale vteřina dvě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.