mirekkrejci Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 (editace) Zdravím, vyměna řadičky z OII do OI není problém pokud nemáte motor 1,6/74kw jako mám třeba já:-)... mám široký klacek a na ten prostě řadička z OII nejde. Nevymyslel to už někdo? jak to upravit aby to tam sedlo? Mám už částečný interier z OII a ta puvodní stará řadička tam prostě nesedíí. Díky za každý nápad a radu... Editováno: 1. Září 2012, autor: mirekkrejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Zvire Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ahoj mam stejny problém mam řadičku z RS Octavia I a nejde me na obyč octavii I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 ... a ta "obyč" octavia je co? Vím, že řadička z dieslu nepasuje na benzín (1.6/55kW). Nevím proč i toto se liší podle motorizace, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Ja som to vyriesil tak ze do radicky som vyvrtal priemer toho plastu co je na pake nasadeny, upravil ten plast aby diera nemusela byt taka velka zobral gyt pekne zagytoval a vyplnil a vyzera jak original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.