GT20V Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Zdravím, mám menší problém. Čistil jsem startér, vše namazáno, sešroubováno. Po otočení klíčkem mi nenhodí motor, respektivě neotočí... Možná mám něco blbě zapojené. Do startéru jde jen + od baterie? Děkuji moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Ten startér jsi před demontáži odpojoval, ne? Tak ho zase připoj stejně zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 ... Do startéru jde jen + od baterie?... No a logicky ještě něco, nee? Kabel s konektorem. Co tomu startéru řekne, kdy má točit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 No říkáš to dobře tak ho zapoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 1. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Nejsem snad vůl to vše je... Dal jsem tam grafitku, je to docela husté jako by se to lepilo nemůže to býti tím? Konektro s pinama mám zapojen. +sko od baterie také. Možná jen zkusím to vše pořádně očístit a znovu dotáhnou. Koukal jsem že je to samé měděné očko. Možná to bude tím. Jinak (-) minusko tam jde klasicky přes motor ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Ano minus je kostra. Sepnutím cívky se zasune pastorek do věnce a spojí se silové kontakty. Poslouchej jestli po zatočení klíčkem starter cvakne -to by byla cívka pokud ne je chyba v přívodu nebo cívce. Pokuc cvakne je chyba přímo ve starteru nebo ve spínacích kontaktech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Vyřešeno povolil se plech co je u převodovky startéru a začal se přidírat. Nyní na brnk, perfektní starty. Pak ještě vyměním uhlíky a bude jako nový :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.