HojDan Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Zdravím, mám možnost koupit levně čelní sklo z Passatu B5 r.v. 2002. Dotaz zní, jestli bude pasovat na mojeho supa r.v.2002. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ano bude pasovat. Na Superba I pasují z Passatu B5 tyto skla: čelní sklo, skla ve dveřích řidiče a spolujezdce a zadní sklo. Mohl by jsi mi poslat SZ za kolik to sklo můžeš mít? Dost by mě to zajímalo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HojDan Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Velice děkuji za upřesnění, moc mi to pomhlo a ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Přesně tohle nesnáším. To jsou u mě vychcánci. Potřeboval radu a když ji dostal tak se tu už neukázal. A tu SZ mi taky neposlal. Od teď už neporadím nikomu kdo tu nebude častěji a nebude mít víc příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 za dobrotu.. ale zase jsi pomohl chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 (editace) Právě na to už Editováno: 5. Říjen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Hele, aspon ti podekoval, takze jsi na tom jeste dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 trosku odlisna otazka ale spytam sa. pasuju z passata B5 alebo fl B5.5 ramena stieracov na superb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Když je stejný předek a sklo, tak to asi pasovat bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 ma smysl se rozcilovat?myslim si,ze vetsina znas ma na predni sklo pojistku... takze vicemene cenu neresim.. ale jsou i vychcanci co si vemou penize a pak si koupi cinu za 2tis.... jinak k te otaze si myslim,ze je zhola zbytecna a tim mensi duvod zanechavat todle tema... je to jen lenost hledat na int... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 A má smysl reagovat na dva roky staré příspěvky? Od čeho toto forum je, když všechno najdeš na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 data jsem si nevsimnul.. koukam tady na forum a ctu prispevky a kdyz neco vim,tak se snazim pomoci.Nebo aspon svuj nazor.Ale spise jen ctu rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.