Publikováno Září 3, 201213 r Zdravím, mám možnost koupit levně čelní sklo z Passatu B5 r.v. 2002. Dotaz zní, jestli bude pasovat na mojeho supa r.v.2002. Děkuji za odpověď
Září 3, 201213 r Ano bude pasovat. Na Superba I pasují z Passatu B5 tyto skla: čelní sklo, skla ve dveřích řidiče a spolujezdce a zadní sklo. Mohl by jsi mi poslat SZ za kolik to sklo můžeš mít? Dost by mě to zajímalo. Dík
Říjen 5, 201212 r Přesně tohle nesnáším. To jsou u mě vychcánci. Potřeboval radu a když ji dostal tak se tu už neukázal. A tu SZ mi taky neposlal. Od teď už neporadím nikomu kdo tu nebude častěji a nebude mít víc příspěvků.
Duben 29, 201411 r trosku odlisna otazka ale spytam sa. pasuju z passata B5 alebo fl B5.5 ramena stieracov na superb?
Květen 9, 201411 r ma smysl se rozcilovat?myslim si,ze vetsina znas ma na predni sklo pojistku... takze vicemene cenu neresim.. ale jsou i vychcanci co si vemou penize a pak si koupi cinu za 2tis.... jinak k te otaze si myslim,ze je zhola zbytecna a tim mensi duvod zanechavat todle tema... je to jen lenost hledat na int...
Květen 9, 201411 r A má smysl reagovat na dva roky staré příspěvky? Od čeho toto forum je, když všechno najdeš na netu?
Květen 9, 201411 r data jsem si nevsimnul.. koukam tady na forum a ctu prispevky a kdyz neco vim,tak se snazim pomoci.Nebo aspon svuj nazor.Ale spise jen ctu rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.