Přejít na obsah

Čidlo ABS

George

Doporučené příspěvky

Cosby,prosím Tě,jaký typ čidla na ABS na pravý zadní kolo má octavka r.v.98 1,9 tdi 81 kw.Chtel jsem ho koupit a ani ve škodovce mi neřekli jaký tam mám typ,že nemají v počítači na tyhle starý typy,to je hrůza.Jeden chlapík mě řekl,že když tam nedám stejný typ jaký mají ostatní kola, tak že to nemusí s ostatníma reagovat.Ve škodovce měli SIEMENS a nebo ATA,tak nevím,dík za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj, mám oktu 4x4 TDi PD a mám špatné čidlo ( senzor ) příčného zrychlení. Lukash mi vyjel z ETKy, že jde o tyto čidla:

- 1J0 909 606 B 4200,-

- 6Q0 909 606 (03/01-02/07) 4400,-

- 6Q0 909 606 K (03/07) 2800,-

Které to je přesně na tu moji ? nedokázali jsem to poznat...jde o oktu rok 2001 měsíc 8 ..díky ... :)

Odkaz ke komentáři

Pro jistotu je to nejlepší rozebrat myslím že to neni tak složité a omrknout objednací číslo at máš klid že objednáš to správné

4x4 má senzor příčného zrychlení za kaslíkem spoljezdce uplně v pravo a jestli se nepletu 5x torx 20 a si u něj.......

+případná čidla na ESP jsou zas na volantovém sloupku....starší model má na jednom držáku dvě čidla a novější má na držáku jen jedno dvojité......

Mrs.

Editováno: , autor: MartinRS
Odkaz ke komentáři

Pro jistotu je to nejlepší rozebrat myslím že to neni tak složité a omrknout objednací číslo at máš klid že objednáš to správné

4x4 má senzor příčného zrychlení za kaslíkem spoljezdce uplně v pravo a jestli se nepletu 5x torx 20 a si u něj.......

+případná čidla na ESP jsou zas na volantovém sloupku....starší model má na jednom držáku dvě čidla a novější má na držáku jen jedno dvojité......

Mrs.

Jasně, to čidlo jsme měl i venku....nechal jsem ho proletovat ( prej občas se objeví studeňák ), ale nepomohlo to....navíc mám už jen konektor a plošňák....tedy celou tu "budku" kde bylo i číslo dílu je v pééééér......takže asi tak.... :feve: ..jde mi o to, jestli nějaká chytrá kniha neví který tam je přesně !!!! :);)

Odkaz ke komentáři

Jestli ti to pomuze muzu vyhodit kastlik a podivat se ja mam MR02 a podle tveho mesice vyoby bys mel mit taky MR02 ale ty mas leve male zrcatko tak by to mel byt 01 tak aby to sedelo?

no, MR02 a MR01 bude stejné myslíš ???? jinak pravý zrcátko mám taky malý, přesně jak říkáš !!!! zkus mrknout prosím moc....ale NEJ by bylo, kdybysme se setkali a zkusili to :-) :palec2:

Editováno: , autor: Fire
Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl ve třech škodovkách a NIKDE mě neporadili !!!!! dokonce v jedné na mě: "a které airbagy Vám vystřelily ????"

Takže prosím ty co mají oktu 01 ( nevím jaké to je generace ), jestli by na to čidlo nemrkli a na měn je napisáno číslo .... konkrétně prosím hlavně FOXDIVEMASTER a LUKASHA :-) díky kluci...navíc od FOXa si to pak kdyžtak i vyzkouším v Buchlovicích, kde budu o prázdninách :-)

Odkaz ke komentáři

Takže sypu si popel na hlavu - hledal jsem hledal, ale špatně... :(

čidlo u pravého sloupku pod kastlíkem má 1J1 907 638B (1J0 907 651A) a název je: senzor podélného zrychlení. Už jsem z toho jelen :D

:)

Cena - bohužel 4800,- podle ETKY v salonu.

Lepší cena:

http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...uery=1J1907638B

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

Takže sypu si popel na hlavu - hledal jsem hledal, ale špatně... :(

čidlo u pravého sloupku pod kastlíkem má 1J1 907 638B (1J0 907 651A) a název je: senzor podélného zrychlení. Už jsem z toho jelen :D

:)

Cena - bohužel 4800,- podle ETKY v salonu.

Lepší cena:

http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...uery=1J1907638B

Tak "HUML" z dieselpower.cz mi sám potvrdil čidlo s číslem: "1J1 907 638 B", takže je asi jasno....jen si musím půjčit na zkoušku toto čidlo od FOXe, sichr :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...