Uhlíř Petr Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Ahoj, přemýšlím nad koupí symphony MP3 radia, ted mam jen klasické symphony.. Zajímalo by mě, jaké má mp3 výhody? ukazuje třeba na displeji názvy skladeb? nebo pořád stejné track01 track 02 atd..? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 neukazuje.. prostě jen umí přehrávat mp3.. spíše bych šel do AUX, tam připojíš mp3 přehrávač, mobil atd.. a máš to levnější a lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 8. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2012 když já nevím, jestli to do mého symphony půjde, četl jsem tady něco o nějakých typech s can do kterých to jde a o nějakých do kterých ne.. Popř. jaké rádio bys mi poradil? chci nějaké origo klidně VW hlavně ne ty škaredy vesmírný plavidla od SONY LG atd (musí mi sedět do interiéru) ještě mě napadlo RcD 200 nebo VW delta ale nevím jestli by pasovaly.. taky nevím jestli hrajou MP3 a jestli mají aspoň lepší zesilovač než symphony (4x20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 klidně symphony.. taky ho mám.. a k tomu tohle: mhttp://www.autoprofi.cz/volkswagen/autohifi/adaptery-k-oem-audio-systemum/usb-autolink-oem/1_55xcvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw/aux-vstup/menu-id-7.html je tam vstup na USB, SD karty a jack.. ideální volba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 nojo, ale kam bych udelal vyvod.. a to symphony ma jen 4x20w to me prijde hrozne malo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 (editace) ještě přemýšlím nad caliber rcd 801 - 2din, usb,jack, MP3, ID tagy, 4x75w a ma i vystup na zesik kdybych chtel treba nekdy dodelat bassak.. myslim ze by i docela slo do interieru, diody bych si prehazel na zelene.. muzu ho mit za myslim si celkem pekny koruny.. ted jsem ještě narazil na radio VW MCD (něco s navigací) odkaz zde : http://hifiland.net/katalog/autoradio-navigace-vw-mcd-~znavigace%20VW%20MCD%20.html ted jen potrebuju zjistit, jestli je ta instalace nejak slozita... co jsem koukal tak 3 zasuvky vypadaji dost podobne jako mam ve fabce original plus je tam jeden navic kterej je k ostatnim jakoby kolmo.. to bude asi na nejakou tu GPS antenu nebo tak.. dal by me zajimalo, jestli tohle radio umi MP3 - popřípadě jestli se na něj prodává nějaká redukce na jacka a kolik má zesílení na kanál, nevíte prosím někdo? Hledám na netu ale marně Editováno: 9. Září 2012, autor: Uhlíř Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.