Přejít na obsah

přemýšlím nad koupí symphony MP3


Doporučené příspěvky

když já nevím, jestli to do mého symphony půjde, četl jsem tady něco o nějakých typech s can do kterých to jde a o nějakých do kterých ne.. Popř. jaké rádio bys mi poradil? chci nějaké origo klidně VW hlavně ne ty škaredy vesmírný plavidla od SONY LG atd :D (musí mi sedět do interiéru) ještě mě napadlo RcD 200 nebo VW delta ale nevím jestli by pasovaly.. taky nevím jestli hrajou MP3 a jestli mají aspoň lepší zesilovač než symphony (4x20)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě přemýšlím nad caliber rcd 801 - 2din, usb,jack, MP3, ID tagy, 4x75w a ma i vystup na zesik kdybych chtel treba nekdy dodelat bassak.. myslim ze by i docela slo do interieru, diody bych si prehazel na zelene.. muzu ho mit za myslim si celkem pekny koruny..

ted jsem ještě narazil na radio VW MCD (něco s navigací) odkaz zde : http://hifiland.net/katalog/autoradio-navigace-vw-mcd-~znavigace%20VW%20MCD%20.html

ted jen potrebuju zjistit, jestli je ta instalace nejak slozita... co jsem koukal tak 3 zasuvky vypadaji dost podobne jako mam ve fabce original plus je tam jeden navic kterej je k ostatnim jakoby kolmo.. to bude asi na nejakou tu GPS antenu nebo tak..

dal by me zajimalo, jestli tohle radio umi MP3 - popřípadě jestli se na něj prodává nějaká redukce na jacka a kolik má zesílení na kanál, nevíte prosím někdo? Hledám na netu ale marně :(

Editováno: , autor: Uhlíř Petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...