Rossini11 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ahoj, můžu dát na superba kola pegasus z octavie II? Je to 7Jx17H2, ET 54. Když jsem se díval do TP, tak tam v možnostech ET 54 není. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Já je tam na zkoušku dal a myslím že se na Supa nehodí. Koukni na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossini11 Vloženo 14. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Muzu je mit za par korun. Jsou nastrikany tmave sedou metalyzou. koukni jak to asi bude vypadat (nejprve me nenapadlo upravit fotku z googlu :-). Pouzival bych je jako zimni, na leto mam stejny jako ty. Ptal jsem se hlavne kvuli ET54. Nebude to vadit brzdicum? Zkousel jsi to i na predni naprave? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Jo , myslím že v té šedé to vypadá docela hezky. Na přední nápravu jsem to nezkoušel ale myslím že když tam dáš podložky tak to určitě ničemu vadit nebude a hlavně to bude vypadat o 100% lépe než když ty kola budou utopený. Myslím že ET 54 je málo, já tam ty podložky mám také a vypadá to fakt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossini11 Vloženo 14. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Ta tvoje fotka s kolama pegasus je kdyz tam das podlozky? Kde se daji sehnat a jak silne jsi pouzil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Ne, ta fotka je bez podložek. Já dal na předek 10mm a na zadek 15mm a samozřejmě musíš koupit i delší šrouby. http://www.reviloshop.cz/store/department-859-rozsirovaci-podlozky.html .Myslím že když tak velké auto má utopená kola, hlavně na zadku tak to není fakt hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersoone Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Ahoj, jdou dát ty kola pegasus i na superba I r.v. 2003? Případně nemáte někdo foto, jak by to vypadalo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Ahoj, jdou dát ty kola pegasus i na superba I r.v. 2003? Případně nemáte někdo foto, jak by to vypadalo? Diky Jdou ale ET 54 je hodně málo budou utopený!!! SI má na 17" diskách ET 37 a ješte by to sneslo tak 5mm dolů na ET 32!!! Takže když dáš 20mm podložky tak to bude super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersoone Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Tak to je super, nějaký podložky tam mám, tak to prubnu Díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersoone Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 (editace) Viděl jsem právě ty pegasus a vypadalo to skvěle na SUP I , nebo ještě volba Themisto - 18 už se mi ale zdá dost na převážné ježdění v Praze, nebo Trifid 17. Kamarád mi radil ty Themisto, že prej je dávaj na 3,6 Supa a že jsou asi nejkvalitnější...tak nevim no... Editováno: 25. Listopad 2013, autor: petersoone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) no ja by som tiez potreboval 17 palcove disky na zimu, kedze momentalne tam mam 18 palcove Themisto, ale toto v zime je samovrazda :-D siroke pneu strasne plavu po ceste, ked prsi, alebo je sneh na ceste, preto tam chcem dat 17-stky a nejake uzsie pneu. tiez mam teraz ponuku na vymenu za tie pegasus, len sa neviem rozhodnut. pripadne mi poradte, aky doplatok za vymenu pytat? vdaka Editováno: 8. Červenec 2014, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) matelkoxxl Themisto bych za Pegasy neměnil. Nech si Themista jako letní sadu a zimní si kup nějaký origo 17 ze superba. Popř. si pořiď kola Flash, ty jsou pro užší pneu 205/50/17 http://auto.bazos.cz/inzerat/36900560/Prodam-original-aludisky-Skoda-Flash-6x17-5x112-ET45-NOVE.php Editováno: 8. Červenec 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 keby som potreboval sadu na leto, tak nepredavam/nevymenim tie themista, ale na leto mam uz krajsie chromy 18-stky. ja potrebujem na zimu nieco mensie ako 18 palcov, pretoze 225-tky su velmi siroke na sneh/lad/dazd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 ...ale 17ky jsou taky 225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) některé jsou i pro pneu 205/50/17 (ráfek 6x17) např. právě zmíněné FLASH, jinak jich je dost pro pneu 225/45/17 -> např. Pegasus, ty jsou 7x17 Editováno: 9. Červenec 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 no to jo, ale dávat si kola z jinýho modelu je tak trochu vabang s pojišťovnou.... Buď FLASH, nebo cokoliv s TUV a TP a zapsat.... Ostatní jsou dle VTP 225 na 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 sorry, az teraz som si vsimol, ze v technicaku mam na zimu zapisane aj rozmery 205/50 R17 93H M+S#6Jx17 ET45 a to je iny rozmer ako maju tie pegasusy. tak potom to necham asi tak ako to je, len vymenim zadne pneu, kedze povodny majitel tam dozadu natrepal rozmer pneu 245/45 R18 a to uz bolo o drzku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.