diego007 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Zdravím,hledal jsem tohle nebo podobné téma a nic jsem nenašel. prosím o návod zapojení osvětlení dveří fabie první generace do 07. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 které osvětlení myslíš? Spínačů na stahování oken, či ovladače zrcátek nebo výstražná červená světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diego007 Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 ahoj, prosim te, jsou to cervene svetla ve dverich,potreboval bych vedet,kam prijdou kabely.aby to fungovalo jak ma............dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 jedna kostra a druhé na stropní lampičku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 1. příště rozumně pojmenuj téma 2. asi jsi málo hledal 3. od stropní lampičky (BSG XP2/6 a BSG XP4/1) - dovést kabely přes A sloupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 já jsem sundával gumovou průchodku - u A sloupku, pak vyckaknout svorkovnice - kabelový svazek protáhnout do dveří, a pak ven, vytáhnout držák svorkovnice z A sloupku, vycvakat svorkovnice, nasadit piny a prostrčit kablíky dovnitř a celé to zase zkompletovat. Ve dveřích protáhnout až tam, kam patří (samozřejmě skrz průchodku) po stávajícím vedení, a v interiéru jen naletovat na ty správný "dráty" u BSG. Práce tak na jedno odpoledne, zrovna nedávno jsem to kámošovi montoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 odpovídám na tohle: cus,tak jsem natahl kabel ke sloupku,ale pod pruchodkou jsou 4x svorkovnice,modra,cerna,hneda,bila,ale oznaceni co jsi psal tam neni,je tam jenom cislo dilu, prosim porad mi jak to mam udelat.............................. do těch svorkovnic musíš dát dva piny, samozřejmě musíš dát i protikusy do těch v A sloupku (musí se také vymout ven) a pak už jen protáhnout dovnitř a naletovat na kabely u BSG. PS bylo jen otázkou času, kdy Ti to druhé téma Luďa zamkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.